U nás už sa skryl za oblaky
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity pokračuj ![]()
už jsme skončili. Mladší dítě ještě počítá matiku a starší už chce jít spát a já musím žehlit, protože zítra mám pohovor a nemám co na sebe. ![]()
continuity tak nech ti to dopadne tak ako potrebuješ ![]()
Janulik03díky ![]()
continuity tak držím palce!
Pinot Noir dekuji ![]()
Janulik03 Krásný fotky a držím palce u pohovoru.
Včera vinobraní u boromejek... prošli jsme si klášterní zahradu a sad (a nasbírali tam výborný klasický jabka
), popili něco burčáčku, nakoupili sýry, špeky a škvarky... krásný počasí k tomu... večer jsme čuměli na měsíc... den jak korálek ![]()

barbucha to zní výborně od začátku do konce ![]()
barbucha Já jsem byla na gulášfestu tento víkend. Idea byla, ochutnat soutěžní guláše, vybrat nejlepší a jít domů. No jo, jenže zučastněných bylo nějak kolem 30:D:D. Takže po sedmé ochutnávce jsem odhodila své nádobí i budovací ženoty, všechno mi chutnalo a všechno se mi to smotalo dost dohromady, ačkoliv to bylo i dost odlišné a vzdala jsem to, protože by to nemuselo dopadnout dobře, kdybych pokračovala. Kamarád, co se tvářil odhodlaně, to vzdal u dvanáctého zastavení, ale jeden kamarád skutečně vynechal jen dvě zastávky (protože netrefil:D) a ještě jako se tvářil, že skutečně si je jistej, kde mu nejvíc chutnalo?!:D:D:D. Jestli ten měl i druhej den jako korálek, to nevim.
SunEclipse To nebylo, jako co jsem ochutnala bylo skutečně výborné:D.
barbuchaJá je taky miluju, to je těžké dát si stopku a dát si ten poslední:D My občas dostaneme od moji mámy vyskvarene, a jako my jsme schopni jíst se sambem doma jen to, než to nesnime. Jakože několik dní máme třeba na svačinu a večeri škvarky s chlebem:D. jesteze je s tím takový práce a je to dvakrát za rok a ještě málo:D
Že se mi před hodinou narodila vnučka, jen tu sedím a bulím![]()
Vilemina To je krásný důvod k slzám ![]()
VileminaRadost největší ![]()
Vilemina to je krasny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články