continuity je fakt úžasné, že konečne máš niečo čo zaberá. Mne teda migrény ustali po menopauze, ešte sem tam niekedy sa ozve, mať niečo čo zaberie keď som to potrebovala, vyvazila by som to zlatom.
Tak nech to zaberá naďalej ![]()
continuity je fakt úžasné, že konečne máš niečo čo zaberá. Mne teda migrény ustali po menopauze, ešte sem tam niekedy sa ozve, mať niečo čo zaberie keď som to potrebovala, vyvazila by som to zlatom.
Tak nech to zaberá naďalej ![]()
Janulik03 tak stejně šel včera do školy i náš třeťák, ale ty pantofle jsem večer drbala kartáčem,aby ode dneška slouzily jako přezůvky ![]()
No a dnes som brala mladého po tréningu domov, tak som ho pochválila ako pekne viedol sestru do školy, on po mne lupol očami a tak len potichu povedal, noooo šak len na fotku, veď je to trápne ![]()
Toľko k tomu
Sdílená radost je fakt dvounasobna radost, jste super. ![]()
711990 continuity to je supr, migreny prasivy, to vam moc preju, at je to jen lepsi![]()
prace continuity se podda, to se u tebe nebojim, a uvazovalas nekdy nebyt zamestnana?
Janulik03 vzdyt ta mala jeste nedavno lezla po ctyrech s Elzickou! Strasne to leti. Nam sel dneska do skoly mensi chlapecek, pristi rok asi pujde Ema, jestli opravdu zrusi odklady - je v pulce srpna. No a za dalsi rok Adelka, kote maly. Ty deti strasne rychle starnou, vetsi vnuk uz je ctvrtak!
odklady uz zrusili, ale jeste dva roky budou výjimky pro děti narozeny ke konci školního roku, takže Adélka by se do téhle výjimky vešla, kdyby bylo potřeba
continuity to je skvělý! moc ti to přeju ![]()
711990 to je taky skvelej výsledek, tak ať to trvá. život je s minimem migren úplně jinej ![]()
Ja myslim, ze to obe holky zvladnou, Emicka je jeste v srpnu o par dni pozdeji nez Adelka. Jestli se teda naucej poradne mluvit, obe patlaji az hruza, logopedie bude potreba.
Uvažovala a z různých důvodů to nechci udělat.
continuity obě zprávy jsou super
to pořešení migrén zní moc dobře, konečně
Kokoska a nechodej uz? Nase dite chodi od 3, nerika správně strasne moc hlásek, ale kdyz jsem se ptala logopedky, jestli je to důvod k odkladu, říkala, ze z jejího pohledu ne. (Nase dite by se do výjimky taky vlezlo)
tuhle si obě děti prohlížely encyklopedii a vyslovujou slovo veverka uplne identicky, akorat mladší je 2,5
Ve Vestmannaeyjabæru na Islandu začíná sezóna vyhazování papuchalčích mláďat z útesů - protože občas nějaké papuchalče netrefí správný směr, tak jim lidští dobrovolníci pomáhají vznést se nad oceán.
Poměrně přízemní radost: KONEČNĚ mi vyplatili stavebko.
Naštěstí teď nepotřebuju žádnej novej telefon, počítač nebo zub, ale kdyby jo, mám kde brát!
continuity jasny, chapu. ono se to jeste casem ruzne meni.
Aranel Já ti gratuluju, peníze vždycky potěší:D:D:D.
Potrefenáhusa no nechoděj. Adélu teď budou objednávat, jsou jí 4. Ale dost se divím, že už dávno nechodí Ema, té už bylo 5 a sice R a Ř umí, ale patlá sykavky. Ale mluvit jim do toho nemůžu, ptala jsem se snachy nějak zjara a moc nereagovala. Ale oni dávají i ze školky doporučení rodičům, tak to s ní snad pohne, myslím, že u Emičky je to potřeba.
Kokoska no jako visco, ono k tomu navrch potrebujes dite, ktere spolupracuje (hlavne s rodičem, coz u nas teda dost boli)
ale ja bych sama vubec nevedela, co delat
Kokoska ve školce to řeší až u předškoláků
Potrefenáhusa jo, kluci dostávají i různá cvičení na posilování jazyka a to by mně fakt nenapadlo, že stačí, když budou tlačit jazykem do špachtle. (Nemají žádné velké vady, jen pár hlásek)
Ja bych se moc k těm odkladům bohužel neupínala, moje děti do ty výjimky spadají, ale dle psycholožky odklad nedostane ani junior, co má silný adhd anejspis i nějakou poruchu autistického spektra (jeste přesně nevim, psycholožka to teprve vyhodnocuje).
Ale dneska mi udělala radost mala, na pětiletý prohlídce dostala velkou pochvalu, prej tak šikovný dítě tam mají jen jednou za pár let. Takze u ty odklad nehrozi ani omylem a dělit je nebudu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.