Evaeva ja vim, nynejsi prvnacek taky vloni doporuceni dostal. Ale ten mluvil krasne proti holkam, neumel jen r,ř a logopedka jim v podstate rekla po dvou sezenich, ze tam chodit nemusi, ma cvicit doma a ma se ukazat za pul roku. A to uz umel vsechno.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Potrefenáhusa Emka si da rict, Adela je tvrdohlavec vzdorovity ![]()
Pečenie je radost, Hera(k) je pečenie.

continuity Na jedné schuzce vytáhl jeden klient z kapsy kapesní váhu, vypadalo to jako kalkulačka. Tak mu říkám, že jako kdybych ho neznala dlouho, tak nevim co si o tom mám myslet:D:D:D. Zajímavé, že jeho tato konotace prej vůbec nenapadla. (měl nějakou hodně přísnou dietu, vážil si svačinu).
continuity šiš...tyhle překlady,to je studnice vtipů![]()
Byla jsem se podívat na ten Pop up, co dělá J&T a tolik dobře oblečených ženských pohromadě už jsem dlouho neviděla :-). Chvilkami jsem se přistihla, že nekoukám na obrazy nebo objekty, ale po ženských :-).
Děcka u prarodičů, muž vyrazil posedět s partou, venku občas zaprší a já mám doma super oříškovou směs a nově vypůjčenou knihu.
Chci si vybrat zbylou dovolenou mezi materskou a rodicakem. Dnes mi volala pani z personalniho a mam tam pres 300h ![]()
Jos pěknou dovolenou přeju!![]()
Jostak to bude fajn ![]()
Náhodně získané lístky na One Republic![]()
dzizisketa hezký!
Nám taky odfrčely děti, ale je to jak v těch videích na ig, jeden malý nám tu zůstal ![]()
Jos A nerozdělíš se, co?! ![]()
Dneškem začíná podzimní závodní běžecká sezóna. Kdo chcec zažít super atmosféru může dorazit v 18.00 k Obecnímu domu ![]()

Dnešní pozdně letní nebo časně podzimní nádherná neděle.

Raduza nadhera
Přijela jsem z dovolené a kvete mi Adenium .

Tak Betty Jeeee!
Raduza Šumava?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články