Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity Dost se na ně v sobotu těším :-).
continuity pozdrav z Výtoně ![]()

![]()
Jak už jsem nestíhala běžet zpět na letiště, někdy musím i pracovat. Ale kamos poslal parádní video.
Trochu zavidim
continuity Ja jsem prekvapena, ze tu budou Red arrows po 12 letech, prijde mi, ze tu byli nedavno. A tesim se i na Turky, komentář jejich velitele je proste boží :-).
já za tím bohužel nejsem schopná cestovat, ale měla jsem poslední rok takové náhodne štěstí. Na RockforPeople byli Red Bull, na ty jsme koukali od stanu a pak jsem videla ve Friscu na Bay Area Raptory.
continuity Rodice bydli asi deset kilomentru od Mošnova, takze jsem tam byla uz fakt hodněkrát. Vlastne jsem vynechala, jen kdyz jsem byla v sestinedeli a kdyz to bylo kvuli covidu bez veřejnosti.

z Nebozízku - všichni tleskali, chtěli jsme si to užít, tak se fotilo až po průletu

continuity a dík za odkaz na ten článek, seděly jsme u pivka a kontrolovaly aktualizace času
Lenka22 no vždyť - chtěli se jen svézt na žižkov a teď nemůžou dělat nic jinýho, než sedět na tý hromadě písku, bezmocně sledovat okolí a čekat, až ten zatracenej vlak zastaví :)
ty jo, presne, vždyť ta scéna je uplne dokonalá, jeste jak ten vlak na konci zastaví uprostřed polí
no a ten Dvořák při průjezdu českou krajinou, to fakt jeden uroní kroupu
continuity Můj blízkej člověk s letkama tohoto typu pracoval, když některé byly v ČR. Dvakrát jsem mohla být u toho a bylo to neskutečný! Jeden z nejvíc dechberoucich zážitků, které v životě mám ![]()
barbucha bud rada, kdyz s tankem nekam vrazi nebo nekdo ji do tanku, nic se ji nestane, v maly plachovce bych se o ni bala vic. A pred velkym autem maji ridici vetsi respakt!
Garfie a jaka je odpoved na prvni otazku?
continuity my viděli Raptora docela zblízka, v r. 2022 přistál v Malackách na leteckém dni
JankaM jj, tam byl, je to dost unikátní příležitost. Jinak USA Raptory vůbec neprodává do zahraničí, ani spojencům, nikomu, proto vyvinuli tu F35 Lightning.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články