Torrah tuhle mantru asi pochopím později
( zatím bych si ho nejraději vzala domů) mně miminka strašně baví, já měla být sestřička na novorozeneckém oddělení.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Torrah no ale to zní úžasně! Gratuluju!
Torrah No to teda! Máš být na co. ![]()
Catherinne Gratulujem
!!!
Garfie mlady muž
!!!
Catherinne to byl vtip, samozřejmě. Moc ti to přeju a hlavně máš fajn, je že máš poblíž. To je prima. Užij si miminko co to jde.
Catherinne Moc gratuluji, užijte si to;)
Torrah to je obdivuhodný výsledek
a hlavně je strašně důležité se takto občas ohlédnout, protože člověk v tom běžném provozu hrozně zapomíná.
a kde si tvé povídky přečtu?
Mně udělala radost uplná blbost, stavovali jsme se v zahradnictví Starkl a tam byla vánoční výzdoba v plné parádě, vánoční fotokoutek pro děti (a fakt hezkej), cukroví k zakousknutí, čaj a svařák (a fakt dobrej). Ještě jak bylo včera to psí počasí, nikdo tam nebyl, hrozně to bodlo...říkala jsem si, že budu asi jezdit na "vánoční trhy" ke Starklovi, stromečky tam taky byly:D
Samantha zatím jsou různě ve sbornících soutěží a tak, ale právě se chystám z nich udělat knížku a vydat je všechny najednou. Tak pak v ní. Teď jsem právě dala do kupy seznam a musím nejak vymyslet strukturu té knihy, pak je projít, znovu zredigovat a tak. Ale bude.
continuity je to tak. Nikdy by mě nenapadlo, že je toho tolik. Postrčila mě kamarádka. Mě by to nenapadlo...
Torrah No, ono vydat knihu není tak složitý. Ta nejtěžší část je ji napsat ;o) Takže jsi dobrá a doufám, že ti to bude ještě dlouho hezky psát ![]()
Catherinne gratuluji![]()
DruI vidíš, a mně přijde nejhorší tu knihu dostat ven. Jednání s nakladateli, hádání se o obálku, o formu... no. Je fakt, že díky tomu jsem nakonec přešla na e-knihy a poslední jsem vydala tam. Svůj sen mít knížku na pultech knihkupectví jsem si splnila několikrát a teď už si jen píšu. To mě baví a dělám si to vlastně spíš už jen tak pro radost.
TorrahNo, když je nejhůř, tak si knihu vždycky můžeš vydat sama, to už je jen peněžní problém, ale kdyby si člověk někoho zaplatil, aby za něj jeho opus magnum dopsal, to už by nějak ztrácelo smysl ;o) V češtině myslím všichni píšou pro radost, tady se psaním krásné literatury úplně uživit nedá.
Máma mi dnes volala, že se jí pokazila pračka - ovládací jednotka. A ejhle, zrovna v poslední den záruky. Servis je už objednaný.
Torrah Je to tak, dřív byl největší nákladovou položkou tisk, dnes distribuce. Dostat hotovou knížku ke čtenářům.
No a k psaní... Že ty jsi nejdřív něco prožila? ![]()
Dobře psát není zas takový problém, častěji lidi se spisovatelskou ambicí troskotají na tom, že jaksi nemají co říct.
berush Takže se vlastně pokazilo kurvítko... Mělo ještě chvilku vydržet!!!
Jitka77 tak už je mi dost let a taky jsem hodně četla. A mám hooodně velkou fantazii, moje rodina se občas až děsí :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články