letfenixadíky!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
#Makara U nás byli učitelé zapojeni v Erasmu. Myslím, že skupinu tvořilo sedm škol z celé Evropy a měli společné výjezdy vždycky do jedne hostitelské školy, u nás ten dvouletý projekt vrcholil. Ti cizí učitelé mj. navštěvovali jednotlivé třídy, kde si povídali o jejich zemi (syn měl Ira), jako případní překladatelé sloužili deváťáci, ale děti si vystačily samy. Dokonce ty cizí kantory zastavovali v obchodě (jsou tu celé dva) zkoušeli s nimi prohodit pár slov. Nebo se online propojovali s cizími třídami a vždycky se kupodivu domluvili. Úplně špatné to s nima není
Makara to je tezke, jsem na malem meste a navic jsem davala vypoved pred 2 lety a ukecali me, abych zustala
continuity jaj, prehliadla som takú super správu. Tak tfuj, tfuj, tfuj, nech je to ONO!
continuity co na to říkají ve stávající práci?
Torrah gratuluju, máš za sebou kus práce! ![]()
continuity držím ti palce na tvé nové cestě, určitě jsi vybrala dobře a bude to cesta za lepším.
Lenka22 dnes jsem to rozsekla a tady v CR nad očekávání, hlavně mám fakt velkou radost, že jsme se hezky rozešli se mým českým šéfem ![]()
Známe se hrozně dlouho, opravdu by mě mrzelo, kdyby tam zůstala nějaká pachuť.
Janulik03 Pinot Noir diky
brrr jo, je to super, když se ti mlaďoši nebojí komunikovat. A určitě je tyhle akce motivují k používání AJ. I když zrovna ta moje na suché učení motivována nebyla vůbec. Pomohlo sledování seriálů
. Ale čert to vem, hlavně že se domluví.
baltik tak se staženou výpovědí bych si vůbec nedělala hlavu, ale chápu, že se ti nechce dle dojíždění.
continuity hodně štěstí na nové cestě, ať se ti daří podle tvých představ
Makara u nás taky umí anglicky díky yt, iluze si nedělám.
baltik pokud jsi dávala výpověď před dvěmi lety, tak je skoro čas to otočit znova ![]()
Ne, zcela vážně, to bych neřešila. Jedine kritérium je, jestli seženeš rozumnou práci, která tě třeba nějak posune. Sice jsou všude zprávy, jak se omezují ty homeofficy, ale zas tak horké to není. Mluvila jsem s člověkem z velkého korporátu, kde matka zavelela, že 4dny v kanceláři, tak má každý nějakou výjimku podle definovaných kritérií a chodí tam jak předtím.
Torrah diky!
continuity jo, tak to dobře dopadlo na obě strany.
continuity grutuluju a přeju ti a tě nová práce baví
brrr viděla jsem. Je to parádní ![]()
brrr to je hezke, pekny napad, budou originalni. U nas tradicni zvonecky a hvezdicky, vcera to instalovali.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články