baltik a co je tvoje pozice? Z pohledu firmy to není úplně blbá situace mít plně vykryté kapacity...
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity Super! Držím palce, ať jsi spokojená
baltik no, závidět není úplně co, šlo to tentokrát hodně ztuha, nevím úplně čím to je. Navíc jsem chtěla mezinárodní pozici, což znamenalo, že nemůžu úplně zužitkovat ty české kontakty, co mám.
No podtrženo sečteno, makám na tom od cca května s menší přestávkou o prázdninách, od září hodně intenzivně. Poslala jsem tak odhadem 15 životopisu a absolvovala minimálně dvacet pět nejrůznějších pohovoru a schůzek. Ani jsem si to radši nikam nepsala, aby mne to zbytečně nedemotivovalo.
Snad ta práce bude nakonec rozumná, je to nová pozice, sami přesně neví, co od toho chtějí, což je vždy trochu rizikové, ale na druhou stranu mně tyto nedobře definované až beznadějné úkoly baví.
Tím chci vám všem, kdo hledají, říct, že to chce fakt trpělivost a vytrvalost. Nakonec to dopadne. ![]()
continuity to ti moc přeju, ta frustrace ze současné práce byla už hodně zřejmá. Ať jsi spokojená.
continuity ať se daří!
continuity No řekla bych , že máš co nabídnout .![]()
Makara vyvoj novych produktu
continuity Paráda, gratulace!! Tak ať je to práce snů....nebo ať jsi tam aspoň spokojená!
Garfie díky! Já na práci snů nevěřím, všude je něco. mě by stačila i práce, která se za pár let neprotočí to totálního zmaru.
baltik no pokud děláš ve vývoji a do toho ti v podstatě říkají, že na to už není kapacita. Chápu a tlapkam. ![]()
continuity Já vím, proto ten dovětek! ![]()
continuity gratulujem a drzim palce!
slnieckodíky!
baltik no, tak to chápu. Dělat zbytečnou práci nebo nemít, co dělat a předstírat, je dost opruz. Uvažujete o změně?
baltik tjo, to je pekne naprd:-/ u nas presne obracene, vedeni tlaci do novych veci, na ktere vubec nemame lidi (technicke pozice)
Dcera se angažuje ve studentské organizací, která mmj. zajišťuje prezentace zahraničních studentů na ZŠ/SŠ. Teď měla svou první realizaci a přišla nadšená, protože nadšené byly děti - čtvrťáci a páťáci. Učitelky byly taky spokojeně, ale ty už umí být i jen zdvořilé
.
Čtyři zahraniční studenti měli každý AJ prezentaci ve třech třídách. Po každém bloku musela přednášející "násilím" vytáhnout, protože děti měly milion otázek. A na konci je nechtěly pustit
.
Byla překvapená jejich úrovní AJ - prý mluvily líp než ona (byla to ZŠ s rozšířenou výukou jazyků).
Catherinne ooo, gratulujem ![]()
continuity tak do novej práce pravou
ja som trápne stále v prvej práci, od 2003.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články