Jé!
Co jsou zač?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Ilustrační snímek k článku Láska za časů revoluce - když máme dneska tu stovku od VŘSR. Pozor, článek je na ultralevičáckém magazínu Alarm.
hezky:-)
Asi by som po 50-tke nemala byť rovnako naivná ako v 20-tke. A svet sa točí ďalej...
Nevidíš to tak trochen čiernobielo? Ideálny kandidát nebude, totiž volia sa vždy len ľudia a tí nie sú dokonalí. Medzi "zaplatím mu to zo svojho" a "všetci mi budete platiť výpalné z platu, keď vás zo štátneho zamestnávam" vidím istý posun a už to že tam bude sedieť niekto, koho zástancovia nebudú bežne (našťastie len slovne) posielať blížneho svojho do plynu vidím ako výrazný krok vpred.
Nevím, kam s tím, tak třeba sem.
To je prostě paráda!

![]()
Mohol, v čiastočnom zatmení mozgu spôsobenému víťazstvom. Alebo nemusel a mal to predpripravené. To sa už nedozvieme. Teraz som zvedavá, ako zafungujú zvyšní poslanci:).
A nie, nefungovala.
"nehľadiac na použitie peňazí z eurofondov, ktoré im vláda silne krátila z všelijakých dôvodov"
![]()
No dobre....podstata a sila demokracie spočíva v tom, že máme každý na svoj názor nárok
.
No, že tie eurofondy zatrhol sám Kotleba, lebo nič z Bruselu nedovolí.
A áno, tiež mi to voči tým občanom neprišlo fér.
![]()
Po duši mě pohladil komentář od Ellen k vůni Shalimar Souffle. Krásné, děkuji! ![]()
Ahoj Dali, už je Ti lépe? Jak se Ti nosí Néa?
To je tak milé. Já děkuji. ![]()
Doufám, že se máš lépe... a že už bude jen lépe a lépe.
(chtělo by to nějaký smajl, který umí /za/mávat
)
Brzy se seznámím s Intense verzí. Určitě pak něco napíšu.
Aktuálně se mi ještě hodně líbí Liú, ale to je tak dospělá vůně, že na tu snad nikdy mít nebudu - tedy ne že bych si ji netroufla nosit, to zase klidně ano, ale síš jako takový převlek. ![]()
Ahoj Dali, už je Ti lépe? Jak se Ti nosí Néa?
Néu teď moc nenosím, ale sedí. Vrátím se kní, až mi bude lépe. Některé dny se vůbec nevoním.
Liu mi však dělá dobře.
Kdysi mě nijak neoslovovala, ale nyní je to naopak.
Jinak ... upřímně ... mám za sebou první chemoterapii a dobře se moc necítím. Nevím, skutečně nevím, zda budu mít sílu a odvahu jít na další.
Nevím, jestli to zvládnu. Ale to se ani do tohoto vlána nehodí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.