![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dali
, píšu SZ.
V noci jsem porpve v zivote videla polarni zari.
Sice nebyla moc jasna, ale stejne jsem na to koukala jak na svaty obrazek. Fakt krasne a fascinujici.
![]()
![]()
Děkuji ze srdce všem za myšlenku a srdíčko. ![]()
Uf, teda nemáš to opravdu jednoduché. Ale moc ti držím palce, abys zabojovala a tu sílu a odvahu našla
.
Můžu napsat SZ?
Vendulko, děkuji. Ano ...
Dali, prajem ti veľa síl v tvojom boji s chorobou, maminka si chemoterapiou prešla a bola som jej duševnou oporou, onedlho bude mať 80 rokov a teší sa celkom dobrému zdraviu. A vyzerá ako mladica, vitálna a plná energie.
Viem, že máš strach, ale bojuj, bojuj. Bude opäť dobre.![]()
A zožeň si Avemar. V Nemecku ho automaticky onkologickým pacientom predpisujú. Pomáha.
Děkuji, Darinko!
Avemar neznám a ani google mi nic nenašel, co je to?
Snažím se hodně jíst. Naštěstí to jde. Jen první dny po chemě, to není ono. Jen nevím, zda se cpát vitamíny, či nikoliv. S mou doktorkou bohužel moc domluva není.Takže si informace hledám svépomocí.
Napíšem ti SZ.
Děkuji! ![]()
Jakub Horák support Topolánka na sockách![]()
Taky držím pěsti. ![]()
Jakub Horák support Topolánka na sockách![]()
No. Tak Nevím.
To prave zmakne...
vitamíny neuškodí krom vit. skupiny B. podporují růst buněk - všech:-( info od lékařky rodinného příslušníka s nemocí
Dali, tiež na teba myslím a prajem veľa energie do boja ![]()
Taky držím pěsti. ![]()
Děkuji! ![]()
U toho vitamínu B jsem právě nevěděla. Někde jsem četla, že by se při léčbě neměl, ale obvoďák mi řekl, že si mám vzít, protože mám bolavý koutek. Raději ho ale brát nebudu.
Také jsem slyšela, že by se moc neměly mléčné výrobky, ovšem právě ty já teď jím hodně. Prostě mám na ně chuť a není mi z nich špatně - jogurty, sýry, lučina apod.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.