Mulen njn, deti vyletely z hnizda ![]()
Treba jeste jedna snuska bude, pry v lete jeste sykory mivaji znovu mlade. Budes tu budku nejak cistit?
Mulen njn, deti vyletely z hnizda ![]()
Treba jeste jedna snuska bude, pry v lete jeste sykory mivaji znovu mlade. Budes tu budku nejak cistit?
Kokoska doufam, ze jeste jednou by mohly... googlila jsem a mam par tydnu pockat s cistenim, jestli nezahnizdi znovu.
Me hlavne mrzi, ze jsem to prosvihla![]()
Mulen skoda, mohlo byt zajimave, jak se drapou z hnizda.
My jsme nejak pred tremi tydny nasli na zahrade kosi mlade, jeste ne moc operene, bohuzel mrtve. Dopoledne jsem slysela nejake piskani, koukala jsem z okna, videla jsem na travniku jen dve straky. Tleskala jsem na ne, abych je vyplasila, nemam je moc rada. Odpoledne Adelka pribehla, ze je tam mrtvy ptacek, vypadal jako potrhany na boku. Je mozne, ze odnekud vypadl, neumel jeste odletet a takhle ho zridily ty straky? Kocka by s nim asi zatocila hur, spis by ho asi odnesla?
Mulen diky za sdileni videii, krasne jsi to natocila a verim, ze se vrati. Kde by nasli takovou novostavbu.
Dneska mi přišla objednávka z jednoho malého knihkupectví, nikdy jsem o něm neslyšela, ale měli tam dost speciální knížky, co jsem sháněla a jinde skoro nejsou, tak jsem tam vzala naráz všechny 3 díly, co mi chyběly. A s fakturou mi přišel ještě email s poděkováním za objednávku za víc než tisícovku (bylo to asi za dvanáct stovek). V dnešní době AI nikdo neví, ale ten mail vypadá, že ho psali ručně podle té mé objednávky, až mě to trochu zaskočilo, takové poděkování jsem nikdy nedostala
tak kdyžtak Knihy Stehlík ![]()
Mně udělalo radost, že jsem našla anglicky mluvící masérku a to prakticky za rohem! Zaměřuje se na thajské masáže, objedat se dá online, má spoustu termínů a po včerejší návštěvě se cítím jako znovuzrozená, přestalo mě bolet rameno, které mě trápí už víc než měsíc!
...tak to celé zní naprosto slastně!![]()
Miru Už jsem ji doporučila třem dalším lidem! :-)
Příště jí musím říct, ať se trochu zpropaguje v angličtině, na to že mluví jsem narazila jen úplnou náhodou, všechno má v japonštině, jen u vzdělání má, že studovala v Austrálii...
Kokoska ty straky jsou dost pravdepodobny, ja takhle videla sýkorčí rodice, co bránili pred strakou svoje mlade a ubránili
Potrefenáhusa jsou to potvory, nevidim je tady moc rada.
Kokoska zas jako víš proč se koňadra jmenuje koňadra?
Žere koně?![]()
Dneska se mi podařilo ve hmotě omítky najít krásný turmalín (ten zelený šutr). Z říčního písku někde z Brna. 
dzizisketa a já myslela, že kus pivní flašky ve francouzských bramborách ![]()
dzizisketa trošičku

Sýkorka malá roztomilá pěkný hajzl teda!
Tsss, krása je v očích toho, kdo se dívá ![]()
Ale je fakt, že tohle jsou jedny z nejkrásnějších omítek, co jsem kdy viděla, ale aby to jeden ocenil chce to hodně empirie ![]()
dzizisketa mně se to náhodou líbí. Myslela jsem teda, že je to nějaký leštěný kámen.
Mám radost, budeme mít novou velikou houpačku se 4 prvkama. Vůbec nám ty projekty nejdou kupředu, tak toto je takový aspon zachvěv posunu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.