Tak a teraz ma to niekde potresta ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jo a zaplatili sme si s babsmi chatu na liptove . Dufam ze nam to vyjde lebo uz sme spolu neboli od decembra 2019 ![]()
Manuka Ty jo, myslím, že jsi to popsala přesně. Ale to nebude jen tak, oni to nedávají ,,jentak, ze? Ať je tam šťastná!
Janulik03 Držím palce. Já naplánovala dámskou jízdu v Orličkách, taky se moc těším.
marieu na strach se vy*er, ja ho ignoruju a zatim dobry![]()
Sweet Potato no to nemůže. Ale už je to víc jak 10 let a nějak jsem si zvykla. Zatím jsme se každý rok viděly. Loni jsem se stihla vrátit v únoru. Spíš letošek moc nevidím![]()
Karja žije tam už 11 let. A mám dva krásné vnuky - hobítky![]()
Sweet Potato tiez nam aj vam drzim palce
potrebujem vypadnut z domaceho prostredialebo zas prebudujem barak alebo prekopem komplet zahradu.
![]()
Manuka To je krása!
Manuka ty mas malych hobitov?? Oooo to je krasne a teda fakt dialka ale zas je k dispozicii technika. Aspon nieco ![]()
Luna v tomhle směru znám jen velmi málo lidí, od kterých bych si nechala poradit- a ty jsi rozhodně jedna z nich
. Nejsou to myšlenky, které bych musela odhánět, nebo by mě paralyzovaly- naštěstí.
marieu Ode me neee
Ja mam tak co radit. Jakozto stara labilni fnukna...Ale zrovna tahle rada je osvedcena.![]()
marieu Ty jsi můj člověk :-). Tyhle malý věci jsou vlastně nejvíc.
marieu Dobře Ti rozumím, ten stín strachu mě provází na každém kroku. Po první léčbě se mi po čase podařilo ve větší míře se ho zbavit. Podruhé už ne. Ale myslím, že do určité míry je nám lidem prospěšný, učí nás vděčnosti a pokoře a snad i větší empatii.
Dalia
myslím, že ti rozumím- i když jsi to nedovedu představit.
Kvetou akaty! ![]()
Potěšilo mě počasí a dlouhá procházka. Mohl by mi, prosím, někdo přeložit ten německý nápis, co je na jedné z fotek?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025