Co Vám dnes udělalo radost.?.
tv Nádherná krajina
.
U nás konečně taky houby! Letos poprvé. Nemůžu se dočkat řízečků z praváků na sádle
.

Pamatuju jeden rok, kdy byla strašlivá úroda masáků... přijela za mnou na chalupu partička, na stůl jsme nosili obrovský kameninový mísy (původně snad na krmení dobytka
) těch masáckejch řízků a ani ve dvaceti lidech jsme to pomalu nemohli sežrat ![]()
tv Nádherná krajina
.
U nás konečně taky houby! Letos poprvé. Nemůžu se dočkat řízečků z praváků na sádle.
Juchu!![]()
barbucha
. Byla jsem u máti na řízečky z praváků. A měla tam i z ruzovek. Já:" Ty jo, to je dobrota, to jsem ještě neměla". A ona: "Nene, to jsem vám často dělala, když jste byli malí." Člověk si ten houbový řízek spojuje s hřibem, že jo a přitom z ruzovky je to taky dobrota.![]()
tv no jasně, z růžovek jsou řízečky luxusní, jak nejjemnější masíčko, lahůdka. Spousta lidí se je bojí sbírat, přitom podle sukýnky to nejde splést.
vanilkabuďme rádi za nesbirace!![]()
Jsme na dovolené v penzionu a mají tu na židlích podložky, jaké mívala i babička ![]()

A taky erární kočky ![]()
Přísahám, poslední můj houbový příspěvek , aspoň v červenci.
vyjela jsem na kopec a bambelala se tam. Ztratila jsem nůž a potom ho zase našla, ale trvalo mi to. To mi udělalo hroznou radost.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.