Potrefenáhusa slamene obdobi jsem taky mela, s detma to navic bylo navysost prakticke. ted jedu ve skle, pocitam, ze za par let se to zas zmeni.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity já mám všechno, i skleněný, i slaměný, i takový ty malý dřevěný jakože hračky, filcový...autíčka, figurky, dinosaury, houby...

Potrefenáhusa Svítící muchomůrky jsou nej
.
Měli jsme je odjakživa, nikdy se mi jiná světýlka nezdála tak hezká ;) Mám je samozřejmě taky.
slniecko Zas na druhou stranu pro děti je to asi pecka, si pamatuju, jak nás rodiče museli vodit kolem z dnešního pohledu hrozných baráků, protože na fasádě byl vyveden Rumcajs a Manka a v zahradě stál asi metrový větrný mlýn a početná čapí rodinka :-).
Potrefenáhusa Tvoje "všechno" se mi líbí, ale je to tím, že to nějak umíš skloubit, já se o to pokusit, bude to děs.
Potrefenáhusa ty to mas vsechno cervene, to jsem taky chvili provozovala, ale ted jsme stribrno- bilo- fialovi a to by uz s tema slamenkama vazne neslo. ![]()
Sweet Potato Ja bych toho soba hrozne chtela, ale je to presne ta vec,na ktery jsem si rekla, ze bych mohla setrit, tak ho nemam! Ale myslivam na nej....
Potrefenáhusa Mně nevadí ani barevná světla, ale blikající jsou děs. A tady má pár lidí i takové to promítání na zeď domu, diskotéka hadr! Ale ty pěkné výzdoby jsou v přesile, takže si to užívám.
já se přiznám, že jsem promítání neodolala...tohle je tedy hodně jiné, než ty, co jsem viděla, promítá to na zeď pár bílých sněhových vloček. já vím, že je to kýč a neekologické (i když jsou to ledky!), ale prostě...no bylo to silnější než já.
Jiná Realita ja zjistuji, ze jsem zakysla nekde u tech svetelnych zaclon. Asi jak nemame barak a poradnou zed, tak to nesleduji ![]()
continuity zrovna jsem včera přemýšlela, jak zas zabalím produžovačku, aby mi to nezkratovalo :)) loni jsem ji dala do speciálně vyřezané a zabalené krabice od želatiny ![]()
Jiná Realita Věřím, že jsou i hezké. Bílé vločky jsou určitě fajn. Ale ti kolotočáři, no, jistě si to umíš představit ![]()
Potrefenáhusa slamene obdobi jsem taky mela, s detma to navic bylo navysost prakticke. ted jedu ve skle, pocitam, ze za par let se to zas zmeni.
Slaměný období jsem měla celý dětství - naši jeli v takovým tom lidovým módu, takže slaměný ozdoby z Krásný jizby a rozvěšený živý jabka a pomeranče.
Jak já jsem spolužákům záviděla jejich zlatostříbrný kýčovitý ozdoby a řetězy!
barbucha a ted mas jaky?
barbucha no prave, jak deti povyrostly, skocili jsme u ptacku s ocasy z peri. Deti maji svuj malinkatej stromecek v pokoji. letos tam zatim maji jenom drevene ozdoby, protoze zbytek jsem jeste nevyndala z krabic. Ale loni jsem celej prosinec radsi delala, ze ho nevidim ![]()
Teď mívám různý, ale rozhodně ne slaměný
Ale už nedělám, resp. léta jsem nedělala velkej stromek, buď jenom mini nebo nakonec jen pár větví. Budu s tím ovšem muset zas začít, kvůli harantům.
continuity Proč?
barbucha Haha, jak chce každej opak toho, co má. Máma byla asi v dětství poznamenaná válečnými Vánocemi, takže stromek musel být bohatý a blýskavý, takže já naopak toužila po slaměné, dřevěném, "tradičním". Už jsem si tuto potřebu ale uspokojila.
barbucha prave me zajimalo,zda si zanevrela na slameny.![]()
Ja mam zas uchylku na koule......jiny ozdoby nez kulaty nemam.![]()
slniecko Zas na druhou stranu pro děti je to asi pecka, si pamatuju, jak nás rodiče museli vodit kolem z dnešního pohledu hrozných baráků, protože na fasádě byl vyveden Rumcajs a Manka a v zahradě stál asi metrový větrný mlýn a početná čapí rodinka :-).
a to je jasné, ja len, že z verejných peňazí som mala pocit, že je to ozaj plytvanie....ale tie domáce vysvietené domy, to je super!!! A je to asi aj tak menšia nálož, ako celoročne osvetlené zrúcaniny hradov...
Sweet Potato protoze na stromek vysky 35cm navesej vsechno, co jim zrovninka padne do oka a ze mame nastradano vanocnich cetek plny sklep. Ja je v tom nechci nejak extra omezovat, je to jejich stromek, ale koukat se na to neda.
Loni treba dovlekly z druziny rukodelne ozdoby, kde se cervena snoubila s fialovou. Hotovy color blocking, akorat se to nehodilo ani samo k sobe! A ja mam cit pro barvy, bohuzel.
barbucha no prave, jak deti povyrostly, skocili jsme u ptacku s ocasy z peri. Deti maji svuj malinkatej stromecek v pokoji. letos tam zatim maji jenom drevene ozdoby, protoze zbytek jsem jeste nevyndala z krabic. Ale loni jsem celej prosinec radsi delala, ze ho nevidim
Tie vtáčiky som milovala!!! A môj syn, ke´d bol malinký, si jedného jeden rok vypýtal pod stromček ako darček
a z nejakého dôvodu akurát ten rok nikde nijakí neboli, nakoniec ho moja mama vydyndala z nejakého obchodu, kde ho mali v rámci vianočnej výzdoby.....bol úplne nadšený....a potom mu počas vianoc zjedol chvost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje