Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:42

Potrefenáhusa slamene obdobi jsem taky mela, s detma to navic bylo navysost prakticke. ted jedu ve skle, pocitam, ze za par let se to zas zmeni. 

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:46

continuity já mám všechno, i skleněný, i slaměný, i takový ty malý dřevěný jakože hračky, filcový...autíčka, figurky, dinosaury, houby...

Online Pinot Noir
29624 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:47

Potrefenáhusa Svítící muchomůrky jsou nej .

Měli jsme je odjakživa, nikdy se mi jiná světýlka nezdála tak hezká ;) Mám je samozřejmě taky.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:56

slniecko Zas na druhou stranu pro děti je to asi pecka, si pamatuju, jak nás rodiče museli vodit kolem z dnešního pohledu hrozných baráků, protože na fasádě byl vyveden Rumcajs a Manka a v zahradě stál asi metrový větrný mlýn a početná čapí rodinka :-).

Potrefenáhusa Tvoje "všechno" se mi líbí, ale je to tím, že to nějak umíš skloubit, já se o to pokusit, bude to děs.

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:13

Potrefenáhusa ty to mas vsechno cervene, to jsem taky chvili provozovala, ale ted jsme stribrno- bilo- fialovi a to by uz s tema slamenkama vazne neslo.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:19

Sweet Potato Ja bych toho soba hrozne chtela, ale je to presne ta vec,na ktery jsem si rekla, ze bych mohla setrit, tak ho nemam! Ale myslivam na nej....

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:27
Reakce na Pinot Noir:

Potrefenáhusa Mně nevadí ani barevná světla, ale blikající jsou děs. A tady má pár lidí i takové to promítání na zeď domu, diskotéka hadr! Ale ty pěkné výzdoby jsou v přesile, takže si to užívám.

​já se přiznám, že jsem promítání neodolala...tohle je tedy hodně jiné, než ty, co jsem viděla, promítá to na zeď pár bílých sněhových vloček. já vím, že je to kýč a neekologické (i když jsou to ledky!), ale prostě...no bylo to silnější než já.

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:32

Jiná Realita ja zjistuji, ze jsem zakysla nekde u tech svetelnych zaclon. Asi jak nemame barak a poradnou zed, tak to nesleduji

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:35

continuity zrovna jsem včera přemýšlela, jak zas zabalím produžovačku, aby mi to nezkratovalo :)) loni jsem ji dala do speciálně vyřezané a zabalené krabice od želatiny

Online Pinot Noir
29624 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:44

Jiná Realita Věřím, že jsou i hezké. Bílé vločky jsou určitě fajn. Ale ti kolotočáři, no, jistě si to umíš představit

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:50
Reakce na continuity:

Potrefenáhusa slamene obdobi jsem taky mela, s detma to navic bylo navysost prakticke. ted jedu ve skle, pocitam, ze za par let se to zas zmeni. 

​Slaměný období jsem měla celý dětství - naši jeli v takovým tom lidovým módu, takže slaměný ozdoby z Krásný jizby a rozvěšený živý jabka a pomeranče.

Jak já jsem spolužákům záviděla jejich zlatostříbrný kýčovitý ozdoby a řetězy! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:58

barbucha a ted mas jaky?

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 13:09

barbucha no prave, jak deti povyrostly, skocili jsme u ptacku s ocasy z peri. Deti maji svuj malinkatej stromecek v pokoji. letos tam zatim maji jenom drevene ozdoby, protoze zbytek jsem jeste nevyndala z krabic. Ale loni jsem celej prosinec radsi delala, ze ho nevidim

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 13:12

Zarinya 

Teď mívám různý, ale rozhodně ne slaměný Ale už nedělám, resp. léta jsem nedělala velkej stromek, buď jenom mini nebo nakonec jen pár větví. Budu s tím ovšem muset zas začít, kvůli harantům.

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 13:12

continuity Proč?

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 13:15

barbucha Haha, jak chce každej opak toho, co má. Máma byla asi v dětství poznamenaná válečnými Vánocemi, takže stromek musel být bohatý a blýskavý, takže já naopak toužila po slaměné, dřevěném, "tradičním". Už jsem si tuto potřebu ale uspokojila.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 13:15

barbucha prave me zajimalo,zda si zanevrela na slameny.

Ja mam zas uchylku na koule......jiny ozdoby nez kulaty nemam.

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 13:17
Reakce na Zina:

slniecko Zas na druhou stranu pro děti je to asi pecka, si pamatuju, jak nás rodiče museli vodit kolem z dnešního pohledu hrozných baráků, protože na fasádě byl vyveden Rumcajs a Manka a v zahradě stál asi metrový větrný mlýn a početná čapí rodinka :-).

​a to je jasné, ja len, že z verejných peňazí som mala pocit, že je to ozaj plytvanie....ale tie domáce vysvietené domy, to je super!!! A je to asi aj tak menšia nálož, ako celoročne osvetlené zrúcaniny hradov...

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 13:19

Sweet Potato protoze na stromek vysky 35cm navesej vsechno, co jim zrovninka padne do oka a ze mame nastradano vanocnich cetek plny sklep. Ja je v tom nechci nejak extra omezovat, je to jejich stromek, ale koukat se na to neda. 

Loni treba dovlekly z druziny rukodelne ozdoby, kde se cervena snoubila s fialovou. Hotovy color blocking, akorat se to nehodilo ani samo k sobe! A ja mam cit pro barvy, bohuzel. 

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 13:19
Reakce na continuity:

barbucha no prave, jak deti povyrostly, skocili jsme u ptacku s ocasy z peri. Deti maji svuj malinkatej stromecek v pokoji. letos tam zatim maji jenom drevene ozdoby, protoze zbytek jsem jeste nevyndala z krabic. Ale loni jsem celej prosinec radsi delala, ze ho nevidim

​Tie vtáčiky som milovala!!! A môj syn, ke´d bol malinký,  si jedného jeden rok vypýtal pod stromček ako darček a z nejakého dôvodu akurát ten rok nikde nijakí neboli, nakoniec ho moja mama vydyndala z nejakého obchodu, kde ho mali v rámci vianočnej výzdoby.....bol úplne nadšený....a potom mu počas vianoc zjedol chvost.