barbucha no ale co nám pomůže, že bude běhat bosá, když bude zima i nadále? Sem myslela vymýtit tu zimu, externí papuče ať jí shnijou ve skříni ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Když bude běhat bosá, začne se sama modlit za jaro přece!
SunEclipse
Tak já doufám, že moje kletby zafungujou dostatečně, to víš jedovatá slina, to já umim
a že se jí ty uggsy brzo všecky rozpadnou! Nejlépe rovnou na ulici!
Ty držej jak židovská víra hele, všechny nás přežijou! Píšou 4 tejdny holomrazů, to ty holky stihnu protočit myslim, pak povoluji jaro![]()
Mutziputzi Takže všechny ty mrchy sešmajdaný, co vídám, jsou po prababičkách, jo?![]()
Sweet Potato Ty jsou značky Lasocka nebo ze Sapy![]()
Mutziputzi Kéž by.
Mám pro tebe špatnou zprávu, od pátku už bude nad nulou
Doufám, že jsi od těch láptí nevyhodila krabice...
Tak co je teda tohle?! https://pocasi.seznam.cz/praha
a celkem spolehliví Norové... Třeskutý mrazy nad nulou ![]()
barbucha Huráááá ![]()
teď koukám na ty Nory a zaujalo mě, že nejchladnějc má bejt vždycky od 6 do 12hod. .... myslela jsem, že nejvíc chladno je vždycky v noci ![]()
jinak Mutziputzi bude mít teda do čtvrtka docela fofry ![]()
Pak přijde doba ledová? ![]()
Ale mně je to jedno. Ve středu jedu zas nahoru, a tentokrát tam dozajista umrznu
Ale přece si ty hnusný uggsy nebudu kupovat - na těch pár dní...
V noci je teplo - pod peřinou přece ![]()
Mutziputzi
Ale mně je to jedno. Ve středu jedu zas nahoru, a tentokrát tam dozajista umrznu
Ale přece si ty hnusný uggsy nebudu kupovat - na těch pár dní...
Ale jó, dyk si šmajdej v těch vašich šněrovacích libušíňákách![]()
Co to je?
barbucha šněrovací, vyšší než kotníkový, většinou Lasocky nebo Vagabond, holky tady je furt adorujou, mé autorské pojmenování je panoš v bitvě u Libušína no![]()
Tak proti šněrovacím vagabondům teda nic nemám, leda jen to, že nejsou do mrazů. Ale já bychs i zas nepořídila ani ty uggsy (připomínaj mi láptě ruskejch mužiků - ti teda věděli, co je to zima) a ani timberlandy (nemám k nim lopatu).
barbucha Ale no jo furt![]()
Já jsem na "venkově ", mám na sobě spacát na paty a uggy (naboso) a je mi krásně teplo. Ale v Praze bych v nich nevylezla...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.