Sweet Potato Korsičanka RoSa Děkuju ...
Už je mi špatně, tentokrát to přišlo nějak rychle, ale je to naposledy a to mě hodně drží!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Gratuluju ke skvělým zprávám! ![]()
Dalia To je úžasná zpráva! Blahopřeji. Teď už to bude pořád lepší a lepší ![]()
Volala mi paní z M&S, že jsem si na pokladně zapomněla čajíček a že ho tam budu mít schovaný. Sice se tam pro něj asi nepoženu, je to mimo mé obvyklé trasy, ale hrozně mne tím potěšili.
@
Dalia Skvělé zprávy. Gratuluji.
Sweet Potato To je milé. Minulý týden jsem dostala v obchodě se zeleninou jarní cibulku, že jsem ji tam minule zapomněla. To mi taky udělalo radost.
Radost mi udělala moje dcera. Zjistila jsem, že v těch mrazech nakoupila nocleženky bezdomovcům. Už ve škole jí říkali ochránce sirotků a vdov :-).
999 Krásný.
Lamicka Sweet Potato To je fakt pohlazení po duši, tohle vlákno.
Dalia Gratuluj a držím pěsti, ať už je jenom líp!
Garfie Děkuji moc!
Už bude jen líp.
Dalia Gratuluju!
A ať Ti brzo přestane být špatně!
Prosperina Držím se, zatím se to dá zvládnout, aniž bych jenom ležela. Ono i to vědomí, že je to naposledy, dělá své. Děkuju ... ![]()
Dalia Tak to je bezva
. S tímhle vědomím se Ti ta zbývající léčba bude snášet mnohem lépe než doposud, že
?
Mě zase potěšilo, že mojí sestře dnes v nemocnici po úspěšně zvládnuté středeční hysterektomii konečně sundali krytí a dovolili opatrně chodit
.
wendulka Vendulko, to víš že ano.
Psychika má obrovskou moc, což jsem za posledního půl roku poznala na vlastní kůži. Dokonce i poslední chemoterapii zvládám daleko lépe než ty předešlé.
Sestře přeji rychlé zotavování! ![]()
Dalia Myslela jsem si to
.
On v nemocnicích platí už měsíc zákaz návštěv kvůli nekončící chřipkové epidemii na pokojích. Tak jsem musela čekat, až bude moct chodit, abych jí mohla alespoň předat věci na chodbě. Díky za přání
.
999 To je pěkný, odvedli jste skvělou práci
.
Dalia Skvělá zpráva ![]()
Dalia To je úžasná zpráva, s jarem bude vše veselejší. Ať je ti brzo dobře
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.