barbucha Pravdu díš
To měla být poklona![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dalia Naštěstí jsem tě stihla. Jsi pořád stejně krásná, jako když jsem tě viděla před lety.
![]()
rozarka Napsala jsi to úplně přesně. Diky
Luna
... děkuju!
Sweet Potato Děkujeme! ![]()
Já tě nestihla. Pošli SZ. Slubuji na svou čest a GDPR, že foto bude určené jen pro náhled
a nebudu jej nikde uchovávat ani přeposílat.
Vůně lípy na zastávce po výstupu z MHD. Kromě pachů běžných v tomhle teple,ještě některý z cestujících patrně rozšlápl psí h...o,vedle stáli tři mladíci,co měli potřebu se podělit s ostatními o radost z potetovaných nahých hrudníků a čpěli pivem...Pastva pro oči i nos
Na lavičce jsem se kochala tou lipovou nádherou. Jen mě mrzí,že jsem za celou dobu nezahlédla včelu. A dřív to bývalo jak v úle.![]()
Lol som si teraz všimla ze kolega chodí ešte v zimnej bunde, tak som rada že nesedím v kancelárii vedľa neho. Na nohách má zimné topánky ![]()
rozarka Zrovna dnes jsem přemýšlela, že je čas zase začít chodit pěšky. Naštěstí můžu, protože ta hrůza dnes v MHD se nedala vydržet.
Už druhý týden mi radost dělá zahrádka. Škoda, že to nelze nějak rovnoměrněji rozložit. Teď to jím denně skoro násilím a za měsíc se mi tom bude už stýskat ;)

Pinot Noir krása:-) a já měla dnes první třešeň!
viktorka_od splavu My třešně nemáme, zato máma mi vždycky do telefonu stihne popsat, kolik jich mají a jak jsou strašně dobré ![]()
Pinot Noir Já koupila včera nádherné ohromné třešně v Lidlu. Sladké. Pochutnala jsem si. ![]()
viktorka_od splavu Celou?![]()
rozarka chtěla jsem dát půlku manželovi ale nechtěl![]()
Jsem čerstvě obarvená a ostříhaná, takže si zase připadám jako člověk![]()
![]()
.
Ty lípy tak krásně voněj!
A o víkendu v parku na Klamovce mi udělalo radost toto - jsou to statečný zvířátka, i přes intenzivní nápor developerů jsou pořád tady! ![]()

wendulka máš to jenom zkrácené nebo se udála nějaká změna? To abychom tě pak poznaly...![]()
RoSa Jé, toho jsi mi měla představit.![]()
janejane Naopak to mám o chlup delší, ale tentokrát se to kadeřnici povedlo sestříhat stejně jako před dvěma lety na degustaci nikovek u elnina na Žižkově, když jsem si ty vlasy nechala zkrátit vlastně úplně poprvé
. Mitzi mi už párkrát říkala, že tak mi to prej slušelo nejvíc.
Bez sponek, bez tužidla nebo laku, neboj
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.