Dalia to je skvele, moc ti to preji ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dalia Gratuluju a moc Ti to přeju! ![]()
Skvělé! ![]()
Dalia Skvelá správa!! ![]()
Dalia To je skvelé, gratulujem! ![]()
Dalia No uff, paráda!!! ![]()
Dalia JO!!! Skvělé!
Moc děkuji za reakce!
Od září se vracím do práce. Snad už bude vše dobré.
Dalia
Jedna lepší zpráva než druhá! Mám velkou radost.
Dalia Tak to je úžasná zpráva, gratuluju. ![]()
A já mám obrovskou radost, protože naše Míša má státnice úspěšně za sebou a titul Bc. si taky zároveň nadělila k dnešním narozeninám. Je dobrá a její taťka může puknout pýchou. ![]()
Dalia Přidávám se ke gratulantům!
Ty radostně nastupuješ a já radostně končím
Tomu říkám koloběh života![]()
Dalia výborné zprávy. Moc ti to přeju a doufám, že už budeš jen zdravá a šťastná.
Korsičanka Končit je taky dobré
.
Alena_In To je také důvod ke gratulaci. Tobě k šikovné dceři a jí k úspěchu.
Alena_In Gratulujem ![]()
Korsičanka Nastupuju, ale neberu si plný úvazek. Musím opatrně. A děkuju! ![]()
![]()
Renusatko I já doufám. Za půl roku mě čeká opět "petko" a vím, že strach budu zase prožívat. Děkuju! ![]()
![]()
Alena_In Gratuluji! ![]()
Dalia Správný postup. Mám teď 3/4 úvazku a je to fajn. I půlku bych byla ráda přijala. Ale teď už se těším na svobodu! Člověk však musí být zdravý, to je jednou jedna. Pak se může těšit z čehokoli.![]()
Korsičanka Oni by mi dali plný, ale já si na plný netroufám. Stále jsem v léčbě (až do ledna), ale v září mi končí neschopenka a musím jako samoživitelka vydělávat. Mám trochu strach, protože na plicích "petko" ukázalo nějaký nález. Doktoři si ovšem myslí, že je to benigní a jedná se prý o reakci na prodělnou chemoterapii. Práce mi možná pomůže psychicky a nebudu myslet na to, co ukáže "petko" na podzim.
Dalia NIC NEUKÁŽE
Budeš jak rybka a fakt se nepřepínej. Učit 3 hodiny denně je super ideál - středu a pátek takové mám ještě 24 dní:) A volné pondělí je taky skvělé. ![]()
Korsičanka Já budu mít volné středy.
A nedali mi žádné zlobivé učně, ale jen studijní obory.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.