999 Hrábnu pro něco starého, co si schovávám na ... nevím co :) Třeba zrovna na dnešek. Dva duby, Dobrou vinici nebo Richarda Stávka asi. Nebo Otu Ševčíka? Kočaříka? ... ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pinot Noir
Kočaříkova Odměra je teď moje nejoblíbenější :-).
Pinot Noir Gratulujem :)
Pinot Noir Gatuluju a na zdraví
.
Pinot Noir Jsi dobrá!![]()
Pinot Noir
vsechny!;-)
999 paktofonika Lama_z_Lana whiskas tina viktorka_od splavu Díky všem! Čekala jsem na výsledek měsíc a nebyla si jistá, protože šlo převážně o výpočty a tam člověk může leccos nevědomky pohnojit. Hlavně jsem myslela, že už ani nejsem schopná se učit, připadám si na té mateřské jak úplný dutohlav. Ale jak jsem se do toho pak ponořila, začalo mě to snad i bavit! ![]()
Pinot Noir Gratuluju!![]()
![]()
Ať složí!
Pinot Noir gratuluju.
obcas sem si rikala,jak to asi dopadlo..:-)
Mne dela radost kazdy den v Recku......
tady snad ani clovek nemuze mit spatnou naladu.
Zarinya To je fakt. Kde jsi jestli se muzu zeptat
Zarinya Děkuju. Asi bych taky potřebovala pár dní v Řecku
Ale my jedeme jen do Polabí. Třeba to tam bude fungovat taky ![]()
stes na pevnine.ubytovani jsme u more ve vesnicce kokkino nero,ale jsme tu autem takze vyletujeme....parada,no zase se mi nebude chtit domu.![]()
Zarinya jezdime..tedy litame kazdy rok na jiny ostrov, zatim jich mame 10 a 3 pevniny. Auto si pujcujeme na cely pobyt a vzdycky cely ostrov projedeme. Jezdime v zari kdy tam neni tolik lidi a deti![]()
Pinot Noir Bude. Kazda dovolena na me teda tak funguje. Jo a gratulace, jsi dobra. Co padlo vecer za lahvinky
?
stes my to mame radi tady,jelikoz je to muzuv rodny kraj tak je tu rodina a pratele.Auto z pujcovny na mesic je dost drahy takze si sem dojedeme trajektem a ok.ja rada cervenec,zari uz je zima po ranu.![]()
Zarinya to je pekny rodny kraj...no bejt tam mesic,tak bych vazne mela problem s navratem
objevila jsem dnes na zahradě tohle zvíře. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.