Stará Stanová Kůže Ááá, ty bydlíš tady poblíž, že? ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pinot Noir Jojo... už někam odešla! ![]()
Udělalo mi radost, že jsem konečně navštívila rodiště babičky, o kterém mi vždycky v dětsví vyprávěla stylem: Samé ovce a bída, Praha daleko...
A skoro měla recht. Ale je tu nádherné okolí
A jelikož tu fakt není skoro nic, šla jsem tam do kostela a na hřbitov a úplnou náhodou jsem narazila na hrob její rodiny, ona sama je teda pochovaná v Brně. A navíc jsem si s hroznou radostí poslechla místní rázný dialekt, krásný výlet do dětství...![]()
Luna To musel byť krásny zážitok! ![]()
viktorka_od splavu Mně právě taky tak přišla, vůbec jsem nevěděla, že tu takovéhle krasavice běžně žijou, tak jsem se chtěla podělit. Vůbec mi nedošlo, že někomu připadají žáby hnusné, tímto se jim omlouvám. ![]()
Stará Stanová Kůže Ropucha zelená, krasavice největší
Stará Stanová Kůže nezapomenu jak maminka dostala hysterák, když jsem jí se slovy "dívej mami, žabička" podávala obří ropuchu co se mi nevešla do obou dlaní:-)
Sweet Potato Tak ropucha? Krasavice. Až budu případně takto nazvána, budu vědět své a neurazím se
.
Wales to ban wild animals in circuses
Dúfam že jedného dňa aj u nás.
Stará Stanová Kůže Po Kbelích jsou plakáty s touhle ropuškou s nápisem Kbely jsou i jejich domovem
Kromě žaby má svůj plakát i nějaký chrobák a bůhvíco dalšího. To jsi vlastně narazila na celebritu!
Pinot Noir No to se musím podívat. Už jsem potkala rosničku, ropuchu, skokana, ale tohle ne. Napřed jsem myslela, že to někomu uteklo z akvárka, já ignorant.
edit: ropuchou myslím tu hnědou, bradavičnatou.
Pinot Noir Stará Stanová Kůže Hlavně se vo to dobře starejte, my v Jinonicích migranty nechceme!!
Mutziputzi Pche, to naopak určitě přišlo od vás z jihu!
Pinot Noir Něco takhle vošklivýho? Vod nás? Blázníš?
Mutziputzi Tady byl odjakživa jenom sysel
Tohle vypadá na jižanskou exotiku.
Pinot Noir A to je pravda! Na sysly jsme potřebovali nějakou zvláštní studii kvůli stavebnímu povolení, jakože je neohrozíme!
Pinot Noir možná s jihovýchodu víc, z Moravy, to už jsem potkala víc vošklivejch a divnejch z Moravy, tahle by ani nevyčnívala výrazně![]()
Pinot Noir prej bude játro trpět
blahopřeju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.