Ounz No, nakonec netrpělo vůbec. Dítě nechtělo nejdřív usnout, pak jsem žehlila a pak jsem usnula u blbýho filmu s nohama ve škopku, protože jsem zjistila, že mám hnusný paty. Oslava snů
A díky.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
viktorka_od splavu Jo, dojak. Ale uprimne mi jeste vetsi radost udelal fakt, ze zde nemusim zit. Brnisko je raj!![]()
Luna Tak to byl krásný výlet! Jo naše kořeny ..., mužu se zeptat, kde přibližně to je?
janejane Je to podle Googlu 12 km od Vsetina, smer Novy Hrozenkov, par km od slovenskych hranic.![]()

Luna Krása! Tak to jo, četla jsem "Žitkovské bohyně" a myslím, že znám i ten rázný přízvuk. Zvláštní a osobitý kraj.
janejane Ale Žítkovské bohyně žily nedaleko Starého Hrozenkova, to je trochu jinde než Nový Hrozenkov.
janejane to je trochu jinde, tohle je Valassko, okr. Vsetin, Stary Hrozenkov Slovacko, okres Uh. Hradiste.![]()
To je region Jiná Realita !
Černá kočka Máš pravdu Starý Hrozenkova a obec Žitková, spletla jsem to.
Luna Jo, zmátl mě Starý a Nový Hrozenkov. Jezdili jsme do Karolinky.
dzizisketa Ktery z nich?![]()
Babiččin.
janejane Jinak s autorkou Zitkovskych bohyni jsem jako mala byla na jakymsi tabore![]()
Luna To muselo být někde na Huslenkách, ne? ![]()
U Starýho Hrozenkova, resp. mezi S. Hrozenkovem a Lopeníkem, měli chalupu teta se strejdou. Bylo tam nádherně!
Měli to teda po rozdělení kapku složitější, protože jezdili ze Slovenska a kvůli přechodu hranic jim zrušili zkratku... Ale je to krásnej kraj. A tehdy, kdy jsem tam párkrát byla, ještě téměř civilizací nedotčenej, úplně jinej svět.
Luna Tak to je krásný zážitek
!
Snad konečně zaprší! Vzduch se ochlazuje, obloha se zatahuje, v dálce hřmí ... jen ať prší!
Konečně jsem našla kontakt na depilovací slečnu, jak mi odešel telefon, do toho se přestěhovala, no mrzení....takže vyhlašuji začátek léta!
sedim na letisti. Poprve jsem sem jela hromadkou (taky mam teda poprve tak malo veco, ze se to da)
Mutziputzi Dobrá depilovací slečna byla v takové té posilovně se salónem na Václaváku, vedle M&S.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.