Potrefenáhusa nunu Ounz vy mi obe teda delate reklamu na Korsiku!;) hned se tesim
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Me hrozne potesila dnesni halloweenska navsteva deti z naseho domu. Vsichni byli prevleceni za postavy z Harryho Pottera a ja se konecne zbavila tech kokosovych cokolad, co jsem doposud chodila tajne uzirat.![]()
Halloweensky pruvod v barcelone. Spanele si to fakt umi uzit:D
Tak Betty Teda to je parada, co je to za vodu?
To ja nechci říct, jsem z maly vesnicky, tak by bylo hned jasno. Vy co jste z prahy tenhle problém nemate.
Připadala bych si nekomfortne.
Tak Betty počkej to je výhled z vašeho domu? nádhera! já myslela že je to třeba z dovolené...
viktorka_od splavu No a vsichni se tu zname. Třeba někdo navstevuje parfumanii , tak nechci byt poznana.
Ja vim blbý.
Tak Betty na tom není nic blbýho.
viktorka_od splavu No a vsichni se tu zname. Třeba někdo navstevuje parfumanii , tak nechci byt poznana.
Ja vim blbý.
no,ale pokud sem od vas nekdo chodi,tak ten vyhled pozna,ne?![]()
Tak Betty Ja jsem nechtela adresu
myslela jsem, že je to neco velkýho, nedohledatelnýho, modelově Slapy.
Mutziputzi ano, je to něco podobného, dohledatelneho.
počasie, sedím na slnečnej terase, popíjam kávičku a teplomer mi ukazuje 24 stupňov.
Mně stačí, že přestalo pršet ![]()
milacka me taky pocasi moc potesilo - celou noc lilo jak z konve a jeste ted poprchava, pritom je teplo-krasny dusickovy pocasi.
Na prodlouženou nevlastního děcka je z kapacitních důvodů možno koupit jen 2 vstupenky... Ó jaká smůla, že se na macechu nedostane...
Nedávno to tu bylo, asi v jiném tématu, ale mě to opravdu dost potěšilo..! ![]()
Pavlena Je mi Tě velmi líto, macecho ![]()
Pavlena
se mas! my to zatim furt uplne nedoresili... tak mozna uz se doresilo samo a bude vyprodano:P
Pavlena
viktorka_od splavu No vidíš, třeba stresuješ zbytečně!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.