whiskas no zaplatpambu!![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Aranel tak to gratuluji :-)
Snezi!!! ![]()
Adventní kalendář 
RoSa Ha :-) tak snad je to na dobré cestě. Ale zas vzhledem k tomu, že se má vyjádřit ještě dost institucí, usmívám se jen maličko. Večer mu to půjdu říct :-)
Nové CD brněnských bardů Progres 2
A pocit jako by se do vaší ulice přistěhoval váš nejlepší kamarád z první třídy a vy zjistíte, že je s ním pořád stejná legrace :)
Lístky na Nightwish od dcer k narozeninám![]()
rozarka Krásnej, já po dvou letech letos změna a zainvestovala do Rituals.....
Jo a taková perlička ze života...nevím jestli potěšilo nebo naštvalo, asi oboje úplně stejně
ekoteror v naší domácnosti dnes dosáhl zřejmě svého vrcholu. Nutně jsem potřebovala igelitovou tašku a žádnou nenašla!!
Garfie To jsou dopady
.
Vilemina a my meli jet do krakowa a prd velebnosti opet:( zavidim velice![]()
Právě mě úplně ohromila jedna - značně mladší - kolegyně: Máte krásný boty. Vy teda máte vždycky hezký boty! A já se na vás každý ráno, když jdete v civilu do práce, moc ráda koukám, jste pokaždý tak krásně vystajlovaná...
![]()
Když se člověk zrovna cítí na zanedbanejch stopadesát a ví, že podle toho i vypadá, tak to přece jen potěší!
barbucha když se cejtim jak vyždímanej hadr, přichází nejvíc komplimentů!!! Fakt zajímavý, jak tohleto funguje...třeba chtěj jednoho povzbudit? ![]()
barbucha Jdu koupit nový boty, jednak si udělám radost a pak odvedu pozornost od unavenýho obličeje ![]()
Asi jo - ty dobrý duše chtěj asi zabránit viditelně hrozící sebevraždě!
barbucha Třeba nevypadáš z vnějšího pohledu na to, jak se momentálně cítíš... Užij si kompliment.
barbucha Chci vidět ty boty, abych si je taky mohla koupit a zamaskovala těch zanedbanejch stopadesát. Jen škoda, že nemůžu nosit dvoje a víc najednou, abych posílila ten obdiv okolí! ![]()
barbucha Kolegyni chápu, měla jsem z tebe včera stejný dojem
.
Kokoska třeba kdybys měla dvoje a víc najednou, slitovali by se nad roztržitou stařenkou...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.