Ounz To je hezký
, budu zas muset něco poslat.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jdu ke kadeřnici konečně, letos podruhý a naposled![]()
Od dubna pravidelný lety z Brniska do Berlína dvakrát týdně a za pár stovek, juchů! ![]()
Ounz Jájjsem už rok nedostala žádný pohled
Mám o 4 víc poslanych než doručených. Profil je aktivní, i když krátce asi spadl do neaktivních.... Psala jsem tam nějaký dotaz, ale bez odezvy
Dost mě to mrzí.
Fakirka tak poslanejch já mám skoro pořád víc, to se asi nikdy nesrovná kus za kus, ale víc jich dostávám, když víc posílám. No ale já mám expirovanejch už pár, je mi jasný, že někdo mi poslal a nikdy mi nepřišel, třeba..
Ounz přijde mi spíš, že jsem třeba omylem nějak vypadla z losování? Je to možné? Fakt nevím, co dělat.
Fakirka a posíláš? To je divný..mi někdy přijde, že se fakt něco ztratí cestou..
Mutziputzi Jak to dopadlo?
whiskas Druhy den v roce mam rovny vlasy, u hlavy tmavy, konce svetly...skoda ze jestli zitra neopravi kotel a ja si dalsi tyden neumyju vlasy, v nedeli budu vypadat tak, ze bych mohla hlavou vytirat pekace![]()
Mutziputzi Opraví!
Mutziputzi Četla jsem "neopraví kostel" a dost dlouho jsem přemýšlela, jestli si myješ hlavu jen v neděli před modlitbou, nebo jak ![]()
Pinot Noir Kostel ať si spadne, kotel je hlavní!!![]()
Harmonika a housle na Florenci. Vždycky mi zvednou náladu.
Ounz vždyckyjjich pár pošlu a pak čekám. Teď mám čekací fázi. Ale asi si zase něco vylosuju.
Mám radost, že jsme v sobotu zvládli uběhnout Závod 3 vrchů a ještě se oproti loňsku zlepšili ve skóre. Bolí mě nohy už čtvrtý den, ale důkaz o nějaký kondici to je! A to se počítá ![]()
Fakirka já to mám ale taky tak, dlouho nic a pak naráz jich přišlo hodně, už sem i podezírala poštu, že mi to syslí. Ale spíš je to tím, že pošlu několik naráz a pak mam pauzu. Celková bilance je ale vcelku vyrovnaná..
Mutziputzi budes muset nekam cvicit a vlasy umyt tam. Ps: a kde.si je myjes ted?
Candance Ted uz nastesti doma![]()
Mutziputzi Pokud jsem dobře pochopila, tak kotel opraven? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.