tv To musí být úleva ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pavlena Pravděpodobně ano, nebo to bude hodně podobné. Řasy se natáčí jen ve spodní polovině, ne po celé délce. 
Solathis to vypada jako ucinenej zazrak!:-) nejaky negativa?
viktorka_od splavu Dost taha, kdyz se vyndavaji rasy na formu, muze stipat, kdyz se rasy r ramci toho barvej (coz se da resit, je to tim, kdyz se barva omylem dostane az na sliznici) a teda trva to. Nejsem schopna rict presne delku, protoze tim, ze ze j byla modelkovat ma kurzu, tak tam byly prostoje, ale jen samozny casy na vyvoj daji dohromady nejakych cca 45/50 minut. Ja tam byla 2.5 hodiny, verim tomu, ze u zkuseny a sikovny rasarky se to da zvladnout za 1.5. Melo by to vydrzet 6-8 tydnu, ja byla vcera poprve, tak tezko rict.
Solathis diky za info
viktorka_od splavu Neni zac - jeste k tomu tahani - nevytahujou se vsechny rasy, jen ty, co jsou tak pokrouceny, ze zustanou pod formou (u me vnitrni koutek a ten mam mam nejcitlivejsi). Ale myslim, ze to za to stoji.
Solathis a to se vytahuje kvůli tomu barvení? A ty řasy se pak něčím přilepujou mezi stávající řasy?
já to teď vidim na hodně holkách, který to maj přehnaný, ale když je to jen do nějaký lidský míry, je to moc hezký
Potrefenáhusa Já myslim, že tady právě nic umělýho nelepí, tohle se mi líbí.
Ty košťata co člověk kolikrát v ulicích vidí si říkám, že to snad nemůžou ani myslet vážně tohle si nechat napajcovat, obrhnus!
Mutziputzi aha, takže se jen narovnají, správně natočí a permanentní barva?
Solathis Vypadá to skvěle. Ale auuuu.
Potrefenáhusa To já zas nejsem odborník, ale myslela bych si že jo
Mutziputzi aha, takže se jen narovnají, správně natočí a permanentní barva?
jojo nejak tak.
viktorka_od splavu negativem muze byt nesikovna kosmeticka, kdyz pouzije maly natacky, tak je to podobne blby jako umely smetaky. Ale zas to odroste..
Pavlena mne staci info, ze to boli. nic pro me:-)
Pavlena a malý natáčky jako pak zakroucený moc?
Solathis prekvapuje me, jak dlouho to trva. Ale asi je to vhodnejsi pro lidi, co maj aspon delsi rasy, kdyz uz nic jinyho, ze? Ja prave mam svoje kratoucky a svetly, takze chodim na umely uz vic jak 6 let a jsem spokojena.
711990 Mam pry delku na formu velikosti M, takze kratsi se delaji taky. Ono je ten lifting, pak vyvijec, pak barva a pak ten botox, takze celkem dost procedur.
Potrefenáhusa Castecne. nejvetsi problem je (jeste, ze jsem byla na kurzu, muzu muzu delat chytrou
), kdyz se ty rasy vezmou tim lash-liftingem po cele cele , to se pak cele zatoci a je to blbe - obtiskavaji se a muze to i skrabat. Jinak se nic nelepi umeleho - prilepi se forma na vicko, na ni se urovnaji tvoje vlastni rasy, pouzijou se vsechny ty kroky a domu odchazis s vyzivenyma natocenyma rasama. Svyma. Ty rasy se vytahujou i kvuli tomu liftingu, co neni na forme ale pod ni, zustane nenatoceny (i nenabarveny).
Sweet Potato Tak to vytazeni vytazeni ras je vterinka vterinka a je to jediny co muze bolet. Teda jeste s tou barvou, co jsem zminovala. Nicmene mi ani neslzely oci, coz povazuju za pozitivum.
Solathis Já mám bohužel dost blok, aby mi někdo hrabal do očí, konkrétně sahal na horní víčko, i nechat se nalíčit je v některých monentech utrpení, takže tohle by pro mne asi nebylo.
Sweet Potato já mám teď pocit, že to nutně potřebuju vyzkoušet (no asi jak ty nehty, o kterých mluvim už asi 4 roky...takže vlastně můžu bejt v klidu)
Solathis a co na tom trvá tak dlouho?
A cože je teda ten botox?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.