tv nádherní křemeňáci, úplně závidím!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
tv Je hele, opinel!
tv nádherní křemeňáci, úplně závidím!
Diky! Mam na ne svoje misto, ale bohuzel o nem vi vic lidi, kteri mi tam na to chodi ( mimochodem i moje mama, je ji 70 :D ).10 minut od sidliste.
tv Křemenáče
. Závidím.
tv krásný..! ![]()
tv Jé, pančošky
Ty jsem jako dítě milovala, vlastně do teď by mi v lese asi udělaly největší radost!
já bych si tak dala smaženici, aspoň na desertní talíř a u nás nic.
tv
jsem zvědavá jestli už něco bude i na chalupě.
O víkendu byl v Táboře festival jídla Naše chutě, super akce, výborný jídlo i víno. A pořadatelé řekli, že kdo tam chce jíst, ať si přinese vlastní porcelánový talíř, že tam žádný jednorázovky nebudou. A i za těchto podmínek tam přišlo 1000 lidí. A pro ty, kteří šli náhodou kolem, tam ty talíře prodávala charita a mohli jste si ho pak umýt a odnést domů, nebo jim ho vrátit a oni ho prodali opakovaně.
999 já jsem to viděla na insta u Maškrtnice a taky mě to zaujalo, talíř prej buď koupit nebo pujčit a v průběhu akce si ho člověk mohl nechat umejt nebo si ho umejt sám
Potrefenáhusa Já vůbec nevím, jestli si už někdo na takovouhle věc předtím troufnul a jsem ráda, že to fungovalo :-).
RoSa To si musíte nosit v kabelce vlastní skleničky :-).
999 bez tý jejich skleničky tě tam nepustili!! hrozný móresy tohlencto! ![]()
RoSa Tak to je úlet...
barbucha Tvl...
Dnes som sa "hecla" a šla som s kolegom do a z práce na bicykli.Cesta tam a späť cca 35 km.Som strááášne rekreačný cyklista, takže sa teším, že som to dala.A už sme sa dohodli,že budúci týždeň ideme znova.
Je pravda,že v sobotu som trochu trénovala-46 km.No to bolo aj s motivačnými prestávkami ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje