Pinot Noir a musíš si tam koupit předraženou hnusnou sklenici, kterou si pak odvezeš domu?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
RoSa Tak můžeš ji třeba hodit do kontejneru. Ale jak říkám, je to obvyklé, máme doma asi 80 skleniček z vinných akcí a několik z pivních. Na žádné z nich by do jiné než té jejich (s logem a ryskou obvykle) nenalili.
Pinot Noir Většinou bývají zálohované, ne? Taky mám nějaký doma, ale jen proto, že jsem byla líná stát ve frontě na vrácení.
pecka A výkon v práci bol rovnaký ako aj po iné dni? :D Obdivujem ťa , ja som marný cyklista, 35 km si neviem ani predstaviť, v práci by som sa už asi ani nehla.
999 Málokdy, většinou je sklenička vstupenkou, vratná obvykle nebývá.
Pinot Noir Mne by vyhovovalo, ak by dávali ľuďom na výber. Poháre nepotrebujem, takže už som párkrát akciu oželela a pritom ak by bola možnosť vstupného bez pohára a mať vlastný pohár tak to by som tam išla.
Pinot Noir Pokud je to vstupenka, tak to ještě pochopím, ale pokud vstup + sklenička, jak psala RoSa , tak se mi to zdá přehnané...
paktofonika ono taky záleží, kudy se jede, po rovině je to příjemné povyražení, přes kopce to může být rasovina. A taky samozřejmě na čem se jede.
paktofonika To by rozhodně bylo lepší, taky už žádné sklo nepotřebuju, často to tam radši pak "zapomeneme". Jen jsem se ozvala, že to právě není inovace, ale spíš běžná praxe.
Kokoska To je asi fakt, ale 35 km je masaker. Beriem podľa seba, nie som vôbec typ na vytrvalostné športy.
A to si představ ty magory, co to běhaj... ![]()
Catherinne No práve! Máš môj obdiv.
Catherinne to bych chcípla , ale už tak po 500m, běh mi byl vždycky protivný.
Pinot Noir taky tvori sada valticke vinne trhy s jednotlivymi roky sklo na vino pro bezny den v nasi domacnosti :)
pecka A výkon v práci bol rovnaký ako aj po iné dni? :D Obdivujem ťa , ja som marný cyklista, 35 km si neviem ani predstaviť, v práci by som sa už asi ani nehla.
Dřív jsem si denně dávala před prací 45 - 50 minut na rotopedu. Chtělo se mi pak v práci strašně spát, pořád jsem řešila, že mám asi nedostatek spánku, nekvalitní spánek nebo děsně ubíjející práci. Teprve až jsem změnila režim a začala chodit cvičit během dne nebo večer, mi došlo, že za prospané porady může ranní sport ![]()
Pinot Noir To je zajímavý, jak to má každej jinak. Pro mě byl ranní běh nakopávačka na celý den.
Pinot Noir 999 Taky myslím, že je to standard. Na koštovacích akcích (Růžový máj, Svatovavřinecké) sklenka funguje jako vstupenka, k tomu katalog a tužka na poznámky a hodnocení. Skleničky jsou s mírou, takže vinař nalévá rovnou do ní. Naprosto to respektuju, už jsem viděla vykuky co k vinaři přišli se džberem. Taky už mám sbírku a vůbec mě neuráží, když si znovu zaplatím stovku. Uráželo mě vstupné na akce na Smíchovské náplavce, kde za to člověk nedostal vůbec nic, to jo.
Na normálních trzích si sklenku (hrnek na kafe, půllitr) buď přineseš nebo se zálohou půjčíš. Na fesťácích jak kde, na Letní Letný ti natočej do vlastního plastovýho kelímku i z jiné akce (takže včera jsem popíjela z Rolling Stones). A jsou akce, kde trvají na svých zálohovaných kelímcích.
peckaSuper! ![]()
andulka01 Právě ta kombinace zaplatit vstupné plus koupit skleničku mi přijde přes...
Pinot Noir 999 Já jsem ráno úplně marná
, když občas jdu do posilovny, tak to stojí za prd. Nejlépe se mi cvičí večer, klidně až po 20. Já jsem teda sova, tak dopoledne je pro mě ještě noc.
pecka
dobrý výkon. Koukala jsem, že u nás v práci se taky množí zaparkovaná kola, přes rozkopané Brno je to prý nejrychlejší
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje