Mutziputzi Co to je za diru, vypada to dobre;-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja Mallorca nekde uprostred
Mutziputzi - tak tohle je super, Mallorca by mě nenapadla ani náhodou, tipovala jsem Itálii.
Pokosila som dvor ![]()
Janulik03 tím dárkem k svátku? ![]()
Mutziputzi to je krásnej venkov![]()
Při procházce s kočárem v lese jsem našla spoustu bedel, tak byly k obědu řízky. Tuhle dobrotu jsem neměla už několik let!
Potrefenáhusa
tak co snim? A vies co ? Parada
nechces pokosit. ? ![]()
Potrefenáhusa ale bola sj kytka aj bomboniera ![]()
Ze se vratilo leto.![]()
Byla jsem běhaaaaat! Čekala jsem to horší. Akorát příště nesmíme vyrážet společně s mužem, který kočárkoval, resp. se nesmíme potkat, Bonnie pak odmítá opustit pozici ![]()
dzizisketa kocarkovat? To je jak stazovat!:-D Fakt se to rozmaha. Jinak gratuluji k behu;-)))
Karja a kinovat
....dzizisketa hele to je fakt strašný, tenhle výraz
Mutziputzi určitě zajeď do Valldemossy, sice turisticky profláklá, ale nádherná stará vesnice
stes Ani me nehne, nic videt nechci![]()
Mutziputzi máš recht neni nad to byt na jednom fleku a nehnout se ![]()
Dneska jsem si udělala radost lekcí Rocket Yogy. Byla jsem na tom poprvé, bylo to dost náročný a nezvládala jsem to snad úplně zle.
Plácám se po ramenou
, kdo to za mě udělá, že ![]()
Aranel Kde jsi na ní byla? Že bych to taky zkusila :-).
Máme výzkum u poměrně rušné ulice, takže se tam občas někdo zastaví zeptat (většina lidí nezdraví, ale to by bylo do stěžovacího vlákna). Dneska tam byl kolega a volal mi, že mě sháněla policie. Ve mě hrklo, co se proboha stalo, ale policistka prý nic moc nevěděla a prý se ještě staví. Ukázalo se, že pán, který se byl u nás vyptávat minulý týden a který si odnesl kus vápna, protože ho to zajímalo, protože dělá staré omítky, pracuje na všb a udělal rozbor toho vápna. Vzhledem k tomu, že na mě neměl žádný kontakt, ani neznal jméno (nepředstavovali jsme se, vůbec jsem netušila o koho jde, prostě starý pánn v houfu jiných starých pánů), zkontaktoval místní policejní stanici a poprosil strážníky, jestli by mi ty výsledky nepředali.
MMáte vápno? A mohl bych ho vidět? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje