Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline kocoureksuggy
1365 příspěvků moje polička 12. října 2019 22:53

Zarinya 

To nevadí. Já jsem si také myslela, že by to bylo nejlepší doma, kde mě nikdo nevidí teď jsem i ráda, že chodím se skupinou. U mne je opravdu výkon se k tomu dokopat, což by doma byl problém. Byla jsem příjemně překvapena, nikdo si mě nevšímal a když už jsem nemohla, tak jsem si na chvilku dala pauzu. Nejvíc mě zaskočilo, jak mě bolela zápěstí. Ale snad se to časem poddá. No a taky je to o tom, kdo tu hodinu vede a ta naše paní je super.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 13. října 2019 00:43

kocoureksuggy

Skvělý, držím palce ať nadšení vydrží

Offline kocoureksuggy
1365 příspěvků moje polička 13. října 2019 00:52

Catherinne 

Děkuju!

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 14. října 2019 10:33

kocoureksuggy A kde to teda bylo? (Nebojte, nepřijdu vás očumovat)

Zápěstí si zvyknou.

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 14. října 2019 11:46

kocoureksuggy já teda nevím, ale zápěstí by nějak extra bolet nemělo. Měsíc je to že psa hlavou dolů, tak máš možná špatně rozložené ruce....prsty .ani být od sebe a dopředu.Nezatezovat malikovou hranu.

Offline kocoureksuggy
1365 příspěvků moje polička 14. října 2019 14:19

Aranel Fakirka 

Kurz je u nás v práci. Zápěstí si prý zvyknou, navíc jsem měla obě zlomená ( je to sice už pár let ale prý to je znát ) a ano, dávat pozor na správné rozložení prstů.

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 14. října 2019 14:58

kocoureksuggy tak pokud byla zlomená, tak určitě budou kapku bolet...snad si zvyknou rychle. Já jógu miluju. Před pár měsíci jsem přesedlala na aštanga jógu, to moc nefrčí, což mě mrzí, protože nemám s kým sdilet a porovnávat.

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 14. října 2019 17:25

kocoureksuggy Fakirka Na psa a zapesti bacha. Boli me to i kdyz na prsty dbam, ale mela jsem na pravy ruce opakovane ganglion (od mysi bez gelove podlozky+otvirani zavarovacky) a spolucvicenka si pry ganglion zpusobila prave psem.. takze bojim moc.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 14. října 2019 21:49

Pavlena ganglion jsem neměla, ale bolelo mě zápěstí a ruka až po loket, i když jsem si myšopodložku s gelovým polštářkem pořídila. Pomohlo až zakoupení vertikální myši, od té doby mám pokoj.

Offline kocoureksuggy
1365 příspěvků moje polička 14. října 2019 22:23

Pavlena 

Ganglion jsem měla, byl to důsledek toho zlomeného zápěstí ale už jej mám několik let odstraněný, naštěstí nebolel, jen překážel. No, tak snad se neobjeví znovu.

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 14. října 2019 22:26

kocoureksuggy tak tim vic bacha na psy hlavou dolu! Gangliony samy neboli, ale jsou hnusny. Rezali ti ho? Me ho vysali punkci, byla jsem prestastna, neb pod nuz jsem nechtela. Ale ten zakrok teda bolel jak cert..!

Offline kocoureksuggy
1365 příspěvků moje polička 14. října 2019 22:32

Pavlena 

Vysáli mi ho punkcí, ani to moc nebolelo. Jen pořád dumám, co jsou to ti psy. Jsem už dnes večer nějaká nedůvtipná

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 14. října 2019 22:33

Pavlena pes hlavou dolů v pohodě, ale mám nějaké pozice kdy se mám opřít jakoby o hřbety rukou obrácené k zemi, to teda dělám velmi opatrně spíš jen náznakem,to bych si ta zápěstí zlomila v tu chvíli:-O

Offline kocoureksuggy
1365 příspěvků moje polička 14. října 2019 22:36

Pavlena 

Už chápu! Psa neděláme, dnes teprve druhá lekce ! A super to bylo!

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 14. října 2019 22:36

kocoureksuggy Jogova pozice. Takova pry zasadni a ja ji nesnasim..

edit, bylas rychlejsi.  A to my delali psy od pocatku a furt..

Offline mitford sister
1691 příspěvků moje polička 15. října 2019 00:54

kocoureksuggy než nabereš sílu a grif, aby jsi se od těch prstů jakoby odtlačovala a ulevila zápěstím, tak je dobré dělat kompenzační protažení opačným směrem. já jsem na zápěstí háklivá, respektive se o ně spíš bojím, přijdou mi jako slabej článek na mým těle, tak někdy stojím místo na dlaních na zavřených pěstech nebo, když to není tak zatížené, tak otočím na hřbet ruky

Offline kocoureksuggy
1365 příspěvků moje polička 15. října 2019 07:50

mitford sister 

Dík. Ony mi ty prsty jakoby samy lezou do těch pěstí a tak jsem si dávala pořad pozor abych je měla roztažené. To mi právě zrovna moc nejde, ty prsty mi tam nedrží!!!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. října 2019 09:02

pes hlavou dolu je taky "strecha",ne?

Ganglion jsem mela taky,vyndan operativne u zjevne nejhorsiho plastickeho chirurga....ta jizva po roce a pul je vylozene oskliva.uz bych na to nesla.

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 15. října 2019 09:21

Zarinya Uaaa. Me taky hnali na chirurgii, byla jsem strasne rada, ze jsem se tomu vyhnula. Jak dlouho jsi mela ruku nefunkcni?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. října 2019 09:38

Pavlena kdybych sla k nam do nemocnice tak sem jizvu uz ted nemela ani videt,ale ja chtela special tak sem si nasla soukromeho pl.chirurga.tak mam specialni jizvu nadozivoti.

jinak ruka byla funkcni rychle a nebolelo to.pres tyden sadra pak uz to bylo dobre.