Perličkový ozdoby miluju a každej rok pár nových kousků přikoupím! ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dadoo To jsem se zapotila u toho! Ale prosím, co znamenají ty písmena a čísla v rohu každého obrázku?
Marbuša To bych taky ráda věděla ![]()
Lamicka tak nejsem blbá, že jsem to nerozluštila, aspoň něco![]()
Marbuša tak a ted jeste rozlustit tu sifru ![]()
Ja si to dohledavala, kdyz to prinesla dcera ze skoly.
Lamicka Aha, a ta šifra se dá někde najít?
Marbuša no tohle je ta šifra
(evidentně to bylo součástí nějaký venkovní šifrovací hry)
Marbuša je to jak pise Potrefenáhusa. Bylo to soucasti sifrovaci hry. Tady je v řešení vidět, že je to odkázalo na další stanoviště.
Lamicka Dík.
Dnes jsem měla blbej den už od rána, na domluvenou schůzku na úřadě jsem přišla pozdě, protože jsem nemohla najít místo k parkování a ještě místo "mé" paní úřednice zaskakoval bývalý spolužák z gymplu, který si mě teda vychutnal.
Odcházela jsem celá rozhozená a když jsem otevřela dubové vstupní dveře, stál za nimi Sean Connery. Podržel mi dveře a když jsem mu poděkovala, tak mi říkal, že krásným dámám on pomáhá rád, pochválil mi červenou rtěnku a zeptal se, jestli mě může pozvat do vedlejší kavárny na čaj. A já jsem navzdory mým zásadám šla.
Byla to krásná hodinka s milým, chytrým, zábavným a charismatickým člověkem, který dokázal velmi poutavě vyprávět o své práci, rodině i koníčcích. Zřejmě ho už nikdy neuvidím, ale určitě na něj nezapomenu.
Alena_In šišlal? ![]()
Alena_In ❤
ne jen dnes.....vypada to,ze zabrala lecba od neurologa....je to strasna uleva a doufam,ze sem to ted nezakrikla.Zitra se po mesici vracim do prace tak sem zvedava jak to zvladnu tam.![]()
Zarinya super, gratuluji. To bude dobre, nenech se v praci rozhodit.
continuity dekuju![]()
Alena_In Protože connery mluvi skotskou angličtinou a je to hrozne sexy!
Mne dnes udelalo radost, ze, a ted se podrzte, posunuli o nekolik mesicu vyberove rizeni na jednu pozici kde jsem byla na pohovoru.
Ja to celkem zvazovala, ale potrebovala bych tak cca pul roka, abych zjistila, kam kralici nora ve stavajicim zamestnani vlastne povede. Takze odklad mi tuze vyhovuje. Den splnenych prani dnes.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje