No, já se furt nemůžu dojíst těch melounů...dneska tedy kluci vietnamští neměli, ale jinak si ho kupuju obden...a mandarinky jsou super před běháním.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Potrefenáhusa Krehutka
No, já se furt nemůžu dojíst těch melounů...dneska tedy kluci vietnamští neměli, ale jinak si ho kupuju obden...a mandarinky jsou super před běháním.
Teda, ale to je zásadní životní obrat ![]()
Potrefenáhusa Krehutka
tak uz chapes proc je meloun prvni co si kupujem kdyz doraziime do Recka?![]()
a to se neda srovnat.....
Vubec netusim kam davat tyto veci, je to moc hezky udelane.
Prakticky uvod do her s nenulovym souctem
Tj. her, kde duverou a pozitivni interakcii vsichni ziskaji vic, nez kdyz spolu nespolupracuji ( hry s nulovym souctem jsou ty, kde se celkova suma vyher rovna nule - pokud nekdo vyhraje, tak jiny musi prohrat).
Super, fakt povedeny!
continuity
výborný
Dneska jsem znovuobjevila v hlubinách svého FB. A zjistila, že jsem dost zapomněla :-D
Najdete přísloví?
1. Láska hory přenáší.

16 darovanému koni na zuby nehleď? :-)
4) stokrát nic umořilo vola
5) mluviti stříbro, mlčeti zlato
7) co oči nevidí, srdce nebolí
8) ranní ptáče dál doskáče
10) bez peněz do hospody nelez
...
2) sytý hladovému nevěří
3) lež má krátké nohy
6) po bitvě je každý generálem
11) mezi slepými jednooký králem
12) kam čert nemůže, tam nastrčí ženskou
14) ráno moudřejší večera
15) tichá voda břehy mele
17) koho chleba jíš, toho píseň zpívej
13. Když se dva perou, třetí se směje
A pokud správně počítám, chybí už jen 9. ![]()
9. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. (i když teda ten džbán mi tam chybí).
Mně dneska udělalo hroznou radost, že se sestřenici s manželem líbil mnou pečlivě vybraný dárek. Líbil se mi teda i ten dárek i to vybírání, tak to dnešní oslava jen završila ![]()
(Byla to osobně vybraná malá kolekce perličkových ozdob.)
Aranel Asi jsem se já, co mám vánoce docela na háku, zammilovala do vánoční hvězdy.
brrr Přikoupila jsem si řetěz pro sebe a svádím to na výsledné poštovné zdarma ![]()
Hrozně se mi totiž líbí, jak ta věc balancuje na hraně kýče - docela úspěšně. Některý ty věci už se mi nelíbí, hlavně ty, který mají třeba namalovaný očička... ale jinak to je taková blýskavá krása a na stromečku to vypadá báječně.
Největší úlet bylo ruské kolo. To s myšlenkou na jejich synka. Ať má svou oblíbenou, vyžadovanou bizarní vánoční ozdobu ![]()
Aranel Dost jich je tam kýč jak bič, ale najdou se i také, co mají potenciál stát se součástí rodinných vánoc. Akorát my používáme hvězdu, co vytvořil syn asi v pěti letech a ač se mi na těch stránkách jedna velmi líbí, ta synova je asi nenahraditelná. Ale možná by naši brali novou ![]()
Aranel Mám jich hodně po babičce :-).
Aranel Mne se hrozne libi vcelicka ![]()
Dadoo tohle prinesla dcera ze skoly, dali jsme doma zavody ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje