MP Marge moc gratuluji k občanství :-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
MP Marge Vájt Hauz ![]()
No gratuluju taky samozřejmě!
MP Margevelká gratulace, obdivuji vas všechny, co zijete v zahraničí. Kdysi to byl můj sen, zit aspoň nějakou dobu někde v cizině, no nějak to nevyslo. Ať se daří podle Tvých představ.
MP Marge že to neví lidi běžně, se nedivím, já bych taky nevyjmenovala všechny státy USA a neumístila je přesně na mapu. Ale na takovém postu by to pracovník vědět měl, myslím, že turistů od nás tam jezdí dost.
Souhlasim. Ale tady se proste obecne nic moc nevi o svete mimo severoamericky kontinent. V tomhle jsou fakt pozadu - vcetne lidi, u kterych by clovek nejakou tu informovanost ocekaval, viz letiste (nebo profesor na vysoke skole
).
Jo jo, s "Czechoslovakia" mam vzdycky nejvetsi uspech! A kde se vubec vzala ta Czechia!? Moc se mi to nelibi. Ja jsem vzdycky zila v domneni, ze je bud "Czech Republic" anebo hezky postaru "Bohemia". A ted najednou vsude Czechia!? ![]()
MP Marge Czechia je oficiální jednoslovný název, pár let zpátky. To celé dlouhé dvojslovné je nepraktické plus to trochu evokuje různé banánové republiky. Bohemia není přesné. Česko vs Čechy.
Ale Czechia se asi hned tak neujme, lidi jsou konzervy.
Sweet Potato Aha, diky za vysvetleni. Jak rikam, moc se mi to nelibi, ale dava to smysl, tak se prizpusobim ![]()
Sweet Potato Hele ale Česko taky dlouho vypadalo, ze to nepujde a už mi to tsky nepřijde tak strašný jako zkraje
Objednávala jsem pro ségru k Vánocům nějaký porcelán-s trochu vyšším poštovným, ale jako co už...a po objednání (a zaplacení!) mi volali, že na tak malou objednávku mi dají menší poštovné a vrátí mi peníze, je to blbost (šlo o nějakých 40 korun), ale fakt mi to přišlo hezké. Objednávala jsem včera, dnes to dorazilo a v balíčku byly navíc zabalené dvě čokoládky s vánočním přáním, fakt jsem byla skoro dojatá ![]()
Konečně uceleně vyšla důstojná mzda
Zvládla som 2. atestaciu. A dúfam, ze to bola moja posledná seriózna skúška/obhajoba.
dzizisketa to je super!
Velká gratulace!
dzizisketa Hezky, ale ekonomicka utopie
dzizisketaďakujem
Mame stromecek ![]()
Kdyz jsme jeli do obchodu, tak sambo pronesl plamennou rec proti havajske jedlicce, kterou jsme meli loni: Ze pry byla na stromecek v kvetinaci moc velka, a ze pes se porad pokousel vyskocit na vetve a shodit ji (coz se mu asi dvakrat podarilo), a ze na to letos nema nervy. Pry potrebujeme neco maleho a uhledneho, co nebude psa tak lakat, a z ceho nebude bordel.
Tak jsme skoncili s malym a uhlednym smrckem:

Neuveritelny, jak takovej malej stromecek dokaze provonet celej byt ![]()
MP Marge peknej a vuni zavidim.![]()
ja jsem se svym umelym moc spokojena uz plno let,ale nevoni,no.![]()
a gratuluju.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje