bublifukkdyž jsem tuhle umyla okna, včetně střešních veluxů, do dvou dnů přišel písečný déšť že Sahary Ten zmar ve mě zanechal hluboké trauma
#oknanemeju
Co Vám dnes udělalo radost.?.
andulka01Opakuju moji oblíbenou brněnskou historku z druhé až třetí ruky, známá to měla od rodičů, kteří na návštěvě u známé, lokální kumštýřky, vyslechli toto: "Tak jsem myslela, že když sedm let neumývám okna, že přes ně nebude vidět. A ono je."
andulka01duplicitní
Karja primo citim tu bezmoc a asi bych hodne nahlas kricela, po té, co bych stodolu rozkopala na trisky.
andulka01 Mne VZDYCKY prsi nejpozdeji treti den po umyti oken. Ale pisek, to je vyssi level.
continuity No čert vem ty hadry, ale to slovíčko malemale. Ale už asi vím odkud vítr vane no.....
Kokoska No přesně tak, mně furt přijde že jen dělám prádlo, denně pračka jede a ještě mi do toho přibude jako hodina práce s prádlem už čistým? Nehledě že jsem to před 14 dny do těch skříních stehovala, že jo:D. Ale neboj, vyřvala jsem tady celej barak:D.
Isca No to jsem skoro já. 7 teda ne, ale takový 3 nebo 4
. Já zase říkám, že tady doma nikdy nikdo není, tak na co. Občas se manžel zeptá, jestli by se neměly umýt okna a já odpovím, tak jo, ať se umejou a tím končím
.
Přijde mi to jako práce, která nemá smysl. Umeju, za den dva prší a je to stejný. Kupodivu časem se to nehorší, je to pořád stejně blbý, jak po prvním děšti.
Renusatko já meju okna tak jednou za dva roky (nebo někoho objednám) a taky mi to tak přijde. První týden vidím rozdíl, pak už je to tak nějak stejné ty dva roky ![]()
Karja asi bych řádila jako ty. Kluci teda mají věci ve velkých skříních, ale chce to hustě poličky. A to, co si berou sami, musím přendat na stojato do nějakých boxů, to samozřejmě rozehranou.
Vcera jsem mela velkou radost, ze oslava 85. narozenin maminky, kterou jsem organizovala, dopadla skvele. Jako na objednavku nam vyslo letni pocasi, tak jsme nakonec meli obed venku na zahradce v podstate v parku, deti mely hned vedle hriste. Sesli jsme se opravdu vsichni, coz se naposled stalo v dobe predcovidove. Navic jsme se za tu dobu rozrostli o dva kousky. Dort a zakusky z Vetrniku byly moc dobry ( timto dekuji za doporuceni). Nakonec nam, jako prekvapeni, muj starsi syn promitl video, kde natocil oslavenkyni, jak ve svem veku cvici ( pravidelne
)ve venkovni posilovne. Bylo to moc vtipny a vsem nam to hned musel poslat.
Renusatko Ja okna nemyla tech sedm let, bydleli jsme v devatym patre, ja mam hruzu z vejsek a tohle jsem nezvladla, na sambovy navrhy ohledne myti oken jsem jen rekla, ze hadr a kybl jsou v komore. Ale ta okna fakt vypadala furt stejne, rozhodne se to casem nehorsilo.
Vari mně to balancování úplně nevyhovuje ani ve třetím patře, máme velká ta křídla. Natož za asistence dětí. Taky jsem letos umyla jen sestavu vedoucí na balkón.
crazydaisy to zní opravdu krásně
Všechno nejlepší mamince.
andulka01 no to je pravidlo :) navic skoro furt byly nejak castecne stazeny venkovni zaluzie, od ppdzimu do jara je clovek doma spis za tmy, tak to ani neni moc potreba.. to jsem umyla nez jsem se odstehovala.
Tady kdyz se do toho opre slunce je videt, ze je misto myti byla akorat rozmaznuta spina. Tak ty dve okna asi casem umeju, je tu lodzie, takze to vydrzi par let.
crazydaisy To je krásný
.
Našeho staršího syna teď napadlo, že udělá takový film i s fotkama o dědečkovi. Najednou přišel s tím, že je mu 82 a že to musí udělat. Takže s ním jel do místa, kde se narodil, kde potom žil, kam chodil do školy a tak. Celkem nás tím překvapil. Prý mu je pořád líto, že to neudělal pro i mého taťku, ale že ho nenapadlo, že to tak dopadne.
Renusatko to je moc hezký nápad. ![]()
Evaeva dekuju a zaroven moc gratuluju k chlapeckovi
.Teprve ted docitam.
Já teda umývám okna 2× do roka a pokud jsou podělaný od ptáků, tak to umeju jednotlivě extra. Vždyť i ty rámy jsou zaprášený, v lištách prach a špína. Záclony ani závěsy nevedu.
Renusatko No, a když bydlím sama, a (mo)mentálně nemám záclony, tak se špinavý okna hodí
ale ne, stydím se, spíš se ale chystám umýt okna u našich, kde jsou ve třech pokojích přes jednu až dvě stěny celý, abych mámě udělala radost. No, s odešlým ramenem to bude zajímavý.
Kan v Praze jsou ty rámy zaprášený za tři dny, úplně černý. Zbytečná námaha. Myju to jen na terase, protože u toho zvenčí sedíme. Na ostatní okna kašlu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.