stes continuity Dekuju, damy, nejlepsi na tom je, ze muzu volit!!! Tres se, Trumpe!!!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Vstavala jsem pozde, venku krasne, ukoluju na dalku, jdu se projit a nekam najist. Jo, to mi asi prospeje.
Urcite - treba nejake boty (hezke, zenske)!!! ![]()
A mám radost-zítra letím na prodloužený víkend do Amsterdamu
Program:muzeum Van Gogha,Anna Frank house a samo vánoční trhy...já se tak těším
Nepokryte zavidim!!! Predstav si, ze jsem v Amsterdamu nikdy nebyla...
MP Marge bot mam ted od vsech druhu nejak dost
Korat loni jsem protancoval! plesovy strevice, ty budu muset sehnat!
Ale mam konecne vetvicky, masle a hlavne svetylka![]()
Sweet Potato Diky ![]()
MP Marge bot mam ted od vsech druhu nejak dost
Korat loni jsem protancoval! plesovy strevice, ty budu muset sehnat!
Tak nezapomen dat fotku strevicku, at mam taky nejakou radost ![]()
Ale tu vyzdobu ti zavidim, ja nemam vubec nic, krome aroma lampicky ve tvaru soba. Ono s Chicem v byte se moc zdobit neda, protoze ten by to pokusil vsechno znicit. Ale chtela jsem dneska po praci dojet aspon pro ten stromecek a probudila jsem se nastydla, tece mi z nosu jako z vodovodu - to na stromecek moc nevypada ![]()
MP Marge gratuluju k obcanstvi! bylo to hodne papirovani a muselas delat nejaky testy?
ja se taky chystam na vyrizovani obcanstvi, uz jsem si byla vyzvednout ten asi deset cm tlustej stos formularu ![]()
Lilly_Ku Papirovani bylo neskutecny a nechtej ani vedet, kolik to stalo - jen za to, aby clovek vubec mohl podat prihlasku, se plati skoro $2000. Ja jsem navic jeste vydaje zvysila tim, ze jsem mela pravnicku, protoze jsem nechtela nic riskovat. Tady staci jedna chyba ve formulari a okamzite zamitnou celou zadost, ale ty se o tom casto vubec nedozvis, takze se pak nestacis divit, kdyz te nekde zatknou a oznami ti, ze jsi v zemi nelegalne. Ten system se tady s nikym nemazli.
A musela jsem delat zkousku z americke historie a obcanske nauky ![]()
MP Marge a z anglictiny nee? ![]()
tady je myslim nejakej test z demokratickych realii, jako jestli jsi pro trest smrti a tak :D jazyk taky, ale ten delat nemusim, studovala jsem tu VS.
Lilly_Ku Ja jsem tu taky vystudovala, ovsem test jsem delat musela, pokud se tomu vubec da rikat test - urednice velmi pozvolna precetla vetu "White House is located at Washington, D.C." a ja to napsala ![]()
To byl ten test z občanské nauky? ![]()
![]()
MP Marge gratuluju! Mě teda velká černoška nas*ala, protože si spletla Czechia a Chechnya, už jsem o tom tady myslím psala. Jestli teda vstup do té Emeriky závisí na takových profesionálech...
Ne, tohle byla anglictina ![]()
Z obcanske nauky toho chteli prece jen trochu vic...
MP Marge gratuluju! Mě teda velká černoška nas*ala, protože si spletla Czechia a Chechnya
Z vlastni zkusenosti muzu potvrdit, ze se tady jedna o zcela bezny jev ![]()
MP Marge že to neví lidi běžně, se nedivím, já bych taky nevyjmenovala všechny státy USA a neumístila je přesně na mapu. Ale na takovém postu by to pracovník vědět měl, myslím, že turistů od nás tam jezdí dost.
MP Marge to mi říkala už před lety kamarádka, když studovala v Německu, že byla pro většinu lidí z Čečenska, já myslim, že jim to spíš nějak zvukově splývá než že by to fakt nerozlišovali (a Czechia je trochu divná, pro většinu světa furt existuje Czechoslovakia, si myslim)
Potrefenáhusa taky mám ten dojem, že rozdělení Československa moc lidí nezaregistrovalo. Aspoň teda kudy jsme jezdili a lidi se nás ptali, tak spíš reagovali na ten původní stát. Nebo když už tak Czech Republik, Czechia vůbec. Jenže v pasu je oficiální název, tak to baba neměla na co svádět, žádná podobnost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje