domenica Taky moc gratuluji, tvůj syn je fakt úžasný. Těším se s tebou, je skvělé, když se děti povedou. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Ó moc děkuju, jste milé ![]()
domenica
Krása, gratuluju! Znáš nějaká čísla - kolik lidí se hlásí a kolik přijmou? Ať se v tom úspěchu můžeme s vámi trochu porochnit.
Tak jo. ![]()
Na kameru se hlásí každý rok několik desítek lidí. Berou pět.
Ono už to příhlášení samotné představuje docela husté síto, protože na zadání (fotografie a fotografické scénáře - povinné a volná tvorba) je potřeba začít pracovat hned v zimě, o Vánocích, vlastně téměř rok před přijímačkami. Po prvním kole (talentovky) postupuje dál kolem deseti lidí. No a ti pak mají v druhém kole písemné testy - rozbor filmové tvorby, všeobecně kulturní test, technický test, výtvarný test a praktický fotografický test. Následující den je poslední část přijímacího řízení - pohovor. Přijdeš do místnosti, ve které z obou stran kolem nekonečně dlouhého stolu sedí ikony českého filmu... na stole tvé práce... a teď to jede. ![]()
Velmi podobně to probíhá u ostatních oborů. Na režii se bere 5 lidí, na dokument 5 lidí, na scénaristiku 10 lidí, na střih 7 lidí, na fotografii 10 lidí...
domenica gratuluju,je sikovny!![]()
domenica tyjo, tak to je borec ![]()
Měla jsem představu, že dostat se tam je hodně těžký, tak teď už vím, jak. Evidentně talent sám nestačí, musí se moc chtít a moc makat. Musel to být strašně náročný rok... Máš skvělého syna. Smekám. A doufám, že od něj brzy něco uvidíme ![]()
Uz druhy rok po rozsahly oprave celyho chrupu jsem bez kazu, jupijou ![]()
![]()
Se ted muzu vrhnout na tu estetiku.
Lama_z_Lana co planujes? ja se odhodlavam k beleni a porad nevim ![]()
Lamicka Chtěla bych, no...loni jsem si řekla, že když vydržim další rok "čistá", tak se odměním. Musím to nastudovat, já mám fakt hodně moc výplní, jestli to půjde a tak všechno.
Teď mám zuby zdravý, musím si pochválit že i do přírody krásně rovný (no mezi předníma teda trošku mezérečka, ale s tím nic nenadělám), ale ta barva nic moc, no...
Lama_z_Lana ja mam taky dost vyplni (hrichy mladi), ale zubarka rikala, ze jak je nemam na prednich zubech a mam dobrou sklovinu, tak ze to pujde bez problemu. Dela s Pure Whitening, kombinace domaciho beleni a dobeleni v ordinaci, ale je to asi 10 tis., tak premyslim no... a taky bych nerada nedopadla jako Ross. ![]()
domenica máš úžasného a talentovaného syna
to jsem netušila,jakým sítem musel projít
...sdílím radost s tebou,být pyšná na své dítě je![]()
domenica páni, tak to je něco, gratuluju
domenica blahoželám nielen pyšnej mame ale i šikovnému synovi. Nech sa mu darí.
domenica Moc gratuluji k úspěchu a přeju ať se mu na škole daří. Máme to doma zaměřené podobným směrem, tak chápu tvoji radost.
domenica šikovný kluk ![]()
A já mám radost, že už jsem doma, na gauči, v teple...
s mojí prací se podvečerní lenošení moc neslučuje, tak si to užívám. Kočka vlevo, kočka vpravo ![]()
Catherinne Jo, se zvířátky se lenoší skvěle!
Taky si to s Jollou ráda užívám.

Maureen Tak Betty pecka Renusatko Catherinne
Díky moc! A vyřídím. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje