Sweet Potato já asi pošlu
. Ale určitě jich dostane nejmíň 1000!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Vrátila jsem peněženku, kterou jsem našla na zemi. Mezi doklady byla platební karta, tak jsem šla do té banky se zeptat, jestli pán není jejich klient a byl. Tak se s ním spojili a peněženku si na pobočce odpoledne vyzvedne. Mám z toho dobrej pocit.![]()
Luna
... jsi skvělá!![]()
Luna Jsi hodná, bude mít velkou radost ![]()
Já takhle našla peněženku v areálu nemocnice, pán byl od někud z tramtárie (být z HK, tak mu ji klidně odvezu) a jelikož kromě velký hotovosti tam měl i zbrojní pas apod. tak sem si řikala, že by se ta peněženka neměla dostat do blbech rukou. Jo a tu peněženku jsem mu "nešacovala" jen tak z plezíru - hledala jsem třeba vizitku nebo něco, co by mi pomohlo se s ním spojit. Tak jsem se nakonec dovolala, pán ležel v nemocnici a při předání byl úplně megašťastnej.
Lama_z_Lana No jasne, kdyby tam mel hodne penez, tak to odnesu asi jinam, ale tenhle tam mel 200Kc a spousty karet, doklady k autu a ruzna opravneni k obsluze technickych stroju...Ale vizitka teda nikde. Hlavne, ze to nemusel znova vyřizovat, bylo by toho moc.![]()
Ja od ty doby sem si v penzence na sebe kontakt nechala (predstava ze litam vsude kvuli novejm dokladum je teda
), ale snad to nebude nikdy potreba ![]()
Lama_z_Lana Luna takhle jsem vizitírovala peněženku v létě. Ležela uprostřed silnice když jsme zaparkovali. Byla tam kupa vizitek a naštěstí i ta mladíkova podle občanky. Zavolali jsme mu a on si ani ještě nestačil všimnout, že ji ztratil. Byl nedaleko, tak se vrátil. Druhý den přišla moc pěkná děkovná sms, asi si teprve uvědomil, co všechno by musel.
My jsme takhle se sestrou jednou sháněly jednoho frajera po Amsterdamu. Byla to divočina, fejsbuky a tak dále :) ale nakonec přijel na motorce, koupil mi zmrzlinu, i nějaký nálezný bylo.
Sambovi se takhle přes noc vrátila peněženka se všemi doklady, ale bez peněz. Resp. zůstalo tam 5 € (bylo to v zahraničí) - asi aby si taky mohl koupit zmrzlinu ![]()
Hlásím, že jsem dnes ve školkové zahradě objevila v trávě několik sněženek, takže myslivecký kalendář funguje! ![]()
domenica Dočítám zpětně a moc Ti gratuluju k talentovanému synovi (má být po kom).
Taky se pochlubím, dcera si zkusila udělat C1 z angličtiny a zkoušku udělala na C2. Dostala se do celostátního kola olympiády z fyziky a vyhrála okresní kolo olympiády z češtiny. Ta druhá byla třetí a od Scia dostala ocenění, že v jejich testování měla ČJ nejlepší v kraji. Krajské kolo ČJ obě teprve čeká.
Luna Super! Ja som tak našla zvoniaci mobil v koši a áno vytiahla som ho, v tom prestal zvoniť a baterka mala 3%. Našťastie to bolo pri dome, utekala som rýchlo domov aby som ho stihla dať do nabíjačky. Pán sa nakoniec ozval a ja som za to dostala zdarma vstup na šľapacom loď a model električky :)
paktofonika To ja nedostanu nic, proste jsem to odevzdala a nikdo se me ani neptal na jmeno, proste no name pani to vratila...![]()
Luna Ja som to takisto nerobila pre odmenu, na loďky som ani nešla, ale tak pán bol hrozne rád. S mobilom je dosť zložité to urobiť anonymne :)
Maureen asi ano, díky!![]()
paktofonika jé, to je zlaté!
Luna Ale i jako no name pani jsi si vylepsila karmu..! ![]()
![]()
Ooobrovskou radost mi udelal opozdenej darek k svatku - tricka do prace ![]()

Takze uz nebudu chodit v tech rozdrbanejch starejch reklamnich pro vostudu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje