crazydaisy Krásné jméno, moje druhorozená dcera se tak jmenuje ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mutziputzi to je moc pěkné
crazydaisy Gratulujem![]()
milacka diky![]()
crazydaisy to je krasny jmeno![]()
Mutziputzi a to tvoje taky, hezky jsi vybrala:)
crazydaisy Gratulujem
!!!
Karolina bol môj výber pre dcéru.
crazydaisy Moc gratuluju a přeji malé hodně štěstí. A má krásné jméno
.
crazydaisy Přidávám se ke gratulacím, ať malá roste a prospívá, je to radost.
Já to za tou svou malinkou nemám moc blízko, ale dcera mi denně posílá fotky a videa a teď už i žvatlání a úsměvy a jak to zlepší den :) Už abych se dala trochu dohromady a jestli nám to ten pitomej koroňák nepřekazí, budeme se víc vídat naživo.
edit: dělá mi to ze smajlíka otazníky, no toto
A jinak, když je to to radostné vlákno, jsem ráda, že mám ten zákrok za sebou a jsem už doma ve své posteli.
Ale musím konstatovat, jak mám plno negativních zážitků s lékařskou péčí, tak tentokrát jsem si připadala jak na dovolené. Strašně milé sestřičky, lékaři i doktorky, perfektní předoperační péče i pak na JIP. Na sále, než do mne řízli, jsme se i docela zasmáli, doktor operatér za mnou chodil i 3x denně, takhle si představuju péči v jednadvacátým století. A to jsem nebyla žádná VIP, v podstatě z ulice jsem přišla :) Fakt nadstandard.
Jennyfor Tohle je radost i číst.![]()
Jennyfor Mám radost s tebou!
Jennyfor super, rýchlou rekonvalescencii preji.
Sweet Potato Pinot Noir Tak ono je to vždycky o lidech. Já teď měla hodně nepříjemných zážitků, jak řeším zdravotní problémy tatínka. A je fakt rozdíl, jestli vzteklá sestra štěkne:
Tady máte černej čaj, samozřejmě je studenej, no co byste chtěl, nebudu ho vařit 2x denně a je slazenej. Když jste diabetik, tak ať Vám donesou čaj děti, já tu nejsem vod toho, abych si dělala čarky, co by si kdo navymejšlel, to bych tu byla do rána...
oproti:
Chcete čaj ovocný, černý, černý s citrónem, zelený nebo bílou kávu? A s cukrem nebo bez? Můžete mít do konvičky, ale ten brzo vystydne a nebo vam ho přinesu v termosce, to dlouho vydrží.
Tak mne to zaskočilo, že jsem chvíli nevěděla co si vybrat :)
Jennyfor To je super, tak ať se dáš rychle dohromady
Jennyfor To jsou dobre zpravy a at jsi brzy fit.
Jennyfor tak to je super, hlavne ze to probehlo dobre:) preju rychle zotaveni!
Jennyfor To mam radost, at jsi brzy v kondici! S tim cajem, ja bych se asi rozbrecela, ze nevim co rict:-D. Ja platila nedavno ,,krasnej,, nadstandard 3.000,- noc a jako bala jsem se rict, ze na me zapomneli s veceri a furt jsem si rikala, ze tam nekoho obtezuju svou pritomnosti, takovahle nabidka caje by me zabila!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.