Sweet Potato Pinot Noir Tak ono je to vždycky o lidech. Já teď měla hodně nepříjemných zážitků, jak řeším zdravotní problémy tatínka. A je fakt rozdíl, jestli vzteklá sestra štěkne:
Tady máte černej čaj, samozřejmě je studenej, no co byste chtěl, nebudu ho vařit 2x denně a je slazenej. Když jste diabetik, tak ať Vám donesou čaj děti, já tu nejsem vod toho, abych si dělala čarky, co by si kdo navymejšlel, to bych tu byla do rána...
![]()
Ackoliv proc se vlastne divim. Jeste pred mym odletem do USA, takze nekdy v rozmezi let 2000 - 2004 byl dedecek v Nemocnici na Frantisku, kde tenkrat ta pece o pacienty byla fakt tristni. Tam jsem jednou sla na sesternu, ze dedecek potrebuje vymenit podlozku a prosteradlo, protoze mel zrejme nekdy v prubehu dne "nehodu" a zustaly po ni (vyrazne) stopy. A sestra beze slova dosla do skladu, prinesla cistou podlozku a prosteradlo, hodila mi to, a ze pry to mam dojit prevleknout ![]()
Ale myslela bych, ze dnes uz by takove chovani k pacientum neproslo, no tak se asi pletu ![]()