Co Vám dnes udělalo radost.?.
Před pár dny na procházce jsem si všimla, že už kvetou fialky.
Dalia
u nás před panelákem!
Chvíli jsem přemýšlela, že si k nim zkusmo čuchnu, ale nějak jsem se před vchodem a zraky sousedů neodhodlala na všechny čtyři.
Nejvic mi udelala radost zdejsi uzivatelka bleskovou vyrobou rousek a jeste i dorucenim
jsem fakt vdecna, ze tu takhle fungujeme!
Dalia Já jsem fialky snašce na Moravě natrhala už 10.3.
Dřív jsem je dostávala já až začátkem dubna k narozeninám:)
711990 To je milé ![]()
Blba otázka, ale nosí rúšku i Tonda, či ako je to u bábätiek?
paktofonika Tonda zustava doma, nejezdime s nim ani na prochazky. Ale chci mu nejakou variantu vyrobit, kdybysme nahodou ven museli vsichni. Ale nevim, jestli to zvladne. Slunecni bryle si nestrhava, tak treba by to vydrzel.
Jinak kdyz jsme jeste ven chodili, tak v 99% v kocarku spal a to ma nastesti takovou strisku u kocaru, ktera se da preklopit tak, ze na nej nikdo v mhd nenaprska. Za to jsem vdecna uz od zacatku.
Radost v neradosti:

Ubytovani na Sicilii, ktere jsem rusila v jeste v dobe, kdy nebylo zakazany cestovani, mi vratilo celou nemalou, jiz zaplacenou sumu... Ač nemuselo.
Moc se mi líbí aktivita ČT UčíTelka. Klobouk dolů, že tak rychle dokázali vytvořit smysluplné pásmo, aby aspoň trochu edukovali.
Udělala mi radost maminka, která se sice vydala do práce, kde je v kontaktu s lidmi (jsou jich teda jednotky), ale vylovila respirátor!
Děkuju všem za snahu pomoci nebo poradit s mým zubním průserem, moje zubařka se ozvala, že zítra ráno můžu přijít ![]()
Pinot Noir super! At to dobre dopadne.
paktofonika dcera nenosí, ale nechodí mezi lidi. Bydlíme tak, že je možné vyjít na procházku a nikoho nepotkat. V zimě, když byla vichřice, tak pochopila užitečnost té šátkové roury (buff), ale doufám, že teď to nebude potřeba vysvětlovat a řešit.
bram je to fajn, akorat mi včera nesthli ani půlku toho,co obvykle a od učitelů se na ně pořád hrnou další úkoly. Dnes jim to pustím až odpoledne ze zaznamu. ![]()
Kdo je od Hradce Králové https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=198494944922638&id=103036434468490
Dadoo to je hezký, fajn paní
Snad se neraduju předčasně, ale tohle by bylo
https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/jeden-krok-a-laboratore-mohou-otestovat-za-par-dni-vsechny-tvrdi-lekarka-40316971
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.