Renusatko no ale v tom obchode byste se stejne potkali ne? I ty ostatni lidi z vesnice by museli nakupovat do Svitav a ty bys tim padem.ohrozovala lidi z puvodniho Brna, ty vesnice a jeste Svitav. Proto by se nemeli lidi presouvat jen tak po republice.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
to je z takových těch stručných přehledů, seznam nebo neviditelný pes...teď už nevím
711990 Tak pokud vím, tak spousta lidí jezdí celkem pravidelně nakupovat do Brna do Svitav a nebo ještě do Poličky. V té vesnici je obchod, kde jsem teda nikdy nebyla. Ale nemyslím, že když jednou za týden pojedu nakupovat do Svitav, tak se něco stane. V každém případě se tam nechystám z jiných důvodů. Jen to vidím i obráceně.
A teda vůbec jsem neměla na mysli na víkend na chalupu...to zase nepotřebuju na nákup vůbec.
Renusatko no, že? si vzpomínám že se v tom obchůdku nedalo koupit lautr nic, stejně jsme všechno vezli, když jsem s rodiči ty víkendy na chalupě trávila, vozilo se všecko s sebou. o prázdninách když jsme tam byli dýl, tak se musel objednat chleba.. a o víkendu se stejně jelo nakoupit "do města". možná je dnes to chalupaření už jiný, jestli to mají u Karja místní chalupáři jako společenskou událost a obcházejí starousedlíky s historkama z lyžovačky v koronalpách![]()
Renusatko ja to nemyslela konkretne na tebe nebo tak. Spis jen jsem se snazila nastinit, proc by to lidi nemeli delat.
viktorka_od splavu Já tak nějak doufám, že tohle už se teď neděje. Mě by to teda nenapadlo přijet na chalupu a courat po vesnici nebo po sousedech a zase potom jet do Brna a dělat to stejný. Ale jet k nám na chalupu na víkend nebo naopak na pořád (kdybych mohla) by mě v klidu napadlo.
711990 Já vím. Jen si myslím, že opak se kolikrát neřeší. Já pojedu na chalupu, nikdo mě nikde nepotká a budu za můru. Lidi z vesnice pojedou do Brna na velký nákup a je to v pohodě.
Dneska jsem si udělala radost sama. Rozhodla jsem se, že jako sestra na v případě potřeby otevřeném infekčním jsem užitečná světu dost a místo šití roušek se zmazala mimózou a je mi fajn :)
po kolika jsou v protialkoholním pokoje a kdo chce se mnou bydlet? :D
OliveOyl Takhle po ránu? ![]()
OliveOyl já! (jdu si teda něco nalejt)
moora Paráda! To už se tam těšim :))
Sweet Potato jedině takhle poránu je to dostatečně dekadentní :D
Sweet Potato jedině takhle poránu je to dostatečně dekadentní :D
pravda, navíc kdo ví,co bude do večera ![]()
viktorka_od splavu Tak dneska by asi sedeli doma vsichni, to bohuzel bylo pred tou uzavirkou no,nejaky vesnicky mecheche. Ted je fakt, ze kdyz clovek jde jen na nakup, tak to musi byt v pohode;-)
OliveOyl Přesvědčila jsi mne. Ale napřed se musím nasnídat. Kachna už je skoro hotová![]()
OliveOyl mimozu kdykoli, klidne k snidani, obedu i veceri!
Kokoska nechte toho, mam na ni chut a nemam pomr stavu
Co je mimóza?
OliveOyl nemam pomerancovou stavu (sekt by se nasel
) , tak si s tebou na dalku dam sklenicku bileho vina :)
continuity ja takhle zvladla vypit bohemku na silvestra, jinak bublinky nemam rada:-) jsem si do ni ale vymackavala pomeranc, dzusy nekupuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.