Zu díky , krása
(jak teď nikam nemůžu, padá na mě trudnomyslnost víc než je zdrávo)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Zu
Těch stěžovacích je tu už dost.
Magráta Jsem vděčná za toho psa a samba(já neřídím), takže díky homeofficu každý den začínáme pracovat brzy a před 4 nakládáme psa a jedeme do novohradek, kde nikdo nikde, je to skvělé!
Zu jo novohradky sme teď procházeli víc než Šumavu ![]()
Zu My zas jezdíme do lesa ráno, kde taky nikde nikdo, ale ty Novohradky závidím!
Upravila jsem si obočí a
jestli mi ten elán vydrží okolím si večer nohy...![]()
(kosmetika v nedohlednu)

Catherinne Ja zase planuji, ze se ostriham:-D. Tohle nas nauci fakt hodne:-D
Karja A ako to dopadlo s otcom? On by ťa neostrihal? Alebo sambo? :D
paktofonika Hahaha, hele tata maji v praci jeste karantenu, tak na to nechvata. Ja mu totiz poprala uprimnou soustrast a to ho nejak zaskocilo, ale dam to. Sambo by me ostrihal, ten se striha sam, ma to vzdycky hrozny, I se mu parkrat nekdo vysmeje, ale je s tim vzdy spokojenej, takze sebevedomi by na to mel, I mi to parkrat nabizel. Ja si najdu nejak navod na youtubu, jak to strihnout rovne;-)
PS: Jednou u me byla kamaradka, kterou on ani moc nezna, videli se asi trikrat a on vylezl ostrihanej a ona z toho mela takovej zachvat smichu az brecela I pred nim a pak mi I z domu psala smsky, ze se stale vzpamatovava. Ted se ale strihal minulej tyden a dobry, obcas ma ale kreativni obdobi a to je blby no:-D:-D. Skoda, ted by se to hodilo se poradne zasmat;-)
Catherinne Já jsem si upravila ofinu...
už se nedalo čekat ... jsem zvědavá, co s tím potom uděláš ![]()
Ofinu si obcas taky smiknu, nuzky kolmo k oboci a prostrihavam konecky. Ted spis bude problem barva a odrosty. Asi koupim celenku, vytvorim retardlook a vyckam veci prostich.
Ofinu jedinou si umím ostříhat, a tu zrovna nepotrebuju
vidim to na slusivy mulet...
Sweet Potato Ten strom je nádherný!! ![]()
Pinot Noir
Paráda!
V roce 2020 začlo jaro brzy ráno: 20. března ve 4:49.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.