Catherinne No, tak kdyz se to nepovede, dam to do gumicky, mam hodne znicene tyto konce, rozciluje me toto;-)
Kokoska Retardlook:-D:-D
Catherinne No, tak kdyz se to nepovede, dam to do gumicky, mam hodne znicene tyto konce, rozciluje me toto;-)
Kokoska Retardlook:-D:-D
13:13 - Americká firma vyrábějící experimentální lék remdesivir na Covid-19 schválila užití léku pro pacienta ve vážném stavu ve VFN...
V roce 2020 začlo jaro brzy ráno: 20. března ve 4:49.
(škoda že mám být zas zima :-(
13:13 - Americká firma vyrábějící experimentální lék remdesivir na Covid-19 schválila užití léku pro pacienta ve vážném stavu ve VFN...
noooo...to by bolo super....správa je odkiaľ?
Magráta a tak zase možná, že když bude hnusně a zima, budou lidi víc doma a nebudou courat. A nebude nás mrzet, že nemůžeme ven.
Catherinne to máš pravdu ![]()
Catherinne to je pravda.
Ale neskutecne me to stve a mam strach,ze propasnu rozkvetle stromy.![]()
Zarinya no, nam uz kvitnu o.i.marhule, zase z nich nic nebude :(
Mrakoplas rodicum na zahrade taky a opet to zrjme neprezije.
Catherinne Co courat, ale chalupy, prvni grilovacky, to bude podes! A vubec dneska jsem si uvedomila, jak je super, ze uz mam rodinu, jako teenager v karantene bych dost trpela, vzdyt bych nemohla ani na rande a ja jako na kavy a vylety dost chodila a dost jsem to stridala. Jako ufff! Nezavidim jim to!
Zarinya no už to začíná, to je fakt, miluju jaro.
Po tom sezení u stroje mě bolí záda, nejsem zvyklá sedět, tak brzký ranní Vyšehrad to jistí. V 7 tam nikdo není.
Karja no už si prý lidé z vesnic stěžuju, že tam pražáky, brňáky apod. nechtějí. Ať sedí doma.
Catherinne no,ja sem momentalne doma tak se nemuzu moc courat po rozkvetlych alejich.![]()
a ted ta zima zpet....![]()
Karja no už si prý lidé z vesnic stěžuju, že tam pražáky, brňáky apod. nechtějí. Ať sedí doma.
mně to přijde hrozný. vždyť ti lidi v paneláku jsou denodenně v ohrožení, stačí jet výtahem do sklepa pro okurky, potkám bacily od lidí z celýho domu.. na chatě neohrožuju nikoho a jsem na vzduchu, ne? nebo když chalupář pšikne, tak celá dědina pojde na mor nebo jak? podotýkám že chalupu nemáme.
Catherinne Hele vzhledem k tomu, ze kvuli lyzari z Prahy tady u nas dost lidi sedi tyden na zadku doma a je tu par nakazenych, kteri to nevedomky roznesli nejspis dal, se tomu vubec nedivim:-D. Jako ono by to tady bylo taky tak, jen bychom to nevedeli a vsichni byli jen ,,nachlazeni,,;-).
Zarinya tjo a co se to tam u vás děje? https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/nemecka-televize-velebi-vir-vymyti-stare-planeta-zezelena-40317376
viktorka_od splavu No mozna, ze by chodil nakupovat, nedodrzoval karantenu? Nevim. Jak rikam, nemit toho spolecenskeho.chatare my, tak jsme papirove v lokalite na 0:-D.
viktorka_od splavu tak blazni zijou vsude.Ja nemeckou tv nesleduju.
Karja Ono asi taky jak která chata a kde. My máme chalupu uprostřed vesnice, ale kilometr okolo nikoho. Do obchodu bych musela nejblíž do Svitav, tak to už je větší město. Myslím, že bych z dědiny neviděla nikoho, protože to tak je skoro pokaždé.
Obrovskou radost mi udělalo doručení balíku k rodince syna do Německa. Česká pošta za 3 dny. Nedoufala jsem v takovou rychlost.... Bylo to pro ně překvapení a povedlo se...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.