Estara Už to tam projíždím. Jen doručení bude asi prekérka.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
whiskas Ještě mě napadlo, není u vás nějaká skupina, co by šila a nabízela roušky? U nás se sdružují na místní Fb skupině, myslím, že tam bude asi snazší to předání/doručování.
Estara To netuším, nejsem na FB aktivní, jen tam občas čtu, když mi přijde upozornění, ale díky
, dobrej nápad, mrknu se.
whiskas Když je rouška zabalená v průhledném obalu, tak ji pošta doručuje zdarma. Jinak u nás v obci jsou k dispozici roušky v místním obchodě, ne na prodej, ale od dobrovolníků, aby si mohli potřební vzít. U ségry v paneláku zase někdo nechal k rozebrání igelitku roušek. šijou i paní učitelky ve školce, atd.
brrr To je pěkný
. Já si je ráda koupím, tak hledám. Na Fleru je celkem početná nabídka, tak budu doufat i v rychlé doručení.
U nas v meste su ludia ktori siju rusky a nasledne ich zavesia na most aby si zobral kazdy kto potrebuje. Je to krasne. ![]()

Pěkný!
Janulik03 To je krásný! Tady jsou zase hodně na stromech, už se jim řiká "rouškovníky". :-)
Garfie to je tiez krasne
Proste ludia su fakt vacsinou vsetci uplne super
Garfie muz nam taky dnes prinesl z rouskovniku! A mam z ni radost, protoze ty moje sity na koleni isou pro ostudu. Tyhke maji i kapsy na ,,filtr" a jsou oboustranny
ice A to mi připomíná, že se mi podařilo směnit moji od maminky (červenou se srdíčky-pro mě za hranicí nositelnosti :-) za krásnou modrou s hvězdama, mám radost!!
Janulik03 To člověku až přivede slzu do oka![]()
Je vidět, že lidi, když je třeba, umí držet spolu, a to je fajn. Jen je blbý, že musí vždycky přijít nějaká takováhle situace, aby se to projevilo :(

Zu Tak na pondělí se moc těším. Běda, jak se nesetkám!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.