Zu Tak krásny týždeň nas čaká. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet Potato myslis setkani se zajickem nebo se "zajickem"? ![]()
Sweet Potato Pokorně přiznávám, že dneska jsem velice ráda, že jsem žádného nepotkala, zdrhla mi psice a stopovala si vesele celou hodinu![]()
Kokoska Ale tahle varianta mě ani nenapadla![]()
Já mám zavřenou fakultu, zajíčci nebudou ![]()
![]()
moora Fotit prosím.![]()
Mladí zajíčci ![]()
Mladí zajíčci
To zas budou jatka, náš kocour je má hrozně rád.
Sweet Potato Pokorně přiznávám, že dneska jsem velice ráda, že jsem žádného nepotkala, zdrhla mi psice a stopovala si vesele celou hodinu
To by som sa zbláznila ![]()
paktofonika Na to je čas až potom! Jojo, si člověk pořídí loveckého teriérka a pak se diví
(nedivím, potvora poslouchá do té doby, než chytne stopu, pak nás nezná. máme to v řešení, chystáme se na nějaké výcvikové akce, ale teď s tím je taky utrum)
Zu No som rada, že toto nemusím riešiť. Stojíš na mieste a čakáš?
paktofonika Ne, jak jsem psala v chlupatým vlákně, naběhala jsem za tu hodinu krátkými sprinty 6km, ale ta potvora se asi točila v docela malym kruhu. Jenže já se hrozně bála, že ten les je opravdu rozlehlej a vede i přes hranice, že jsem hledala velmi intenzivně![]()
A jadnes potkala nějakého srnce nebo co to bylo. Někdo ho vyplašil z druhé strany a málem do mě vrazil ![]()
Zu Obdivujem ťa. Mne nikdy neutiekli ale i tak nosili v lese dlhú dobu stopovačky. Doba sa zmenila, Amy by sa na to vykašľala niekam behať a Percyho zaujímajú úplne iné veci :D
paktofonika neobdivuj, u těch sprintů mi tekly slzy! A asi jsem si vyhodila kotník! měla stopovačku, ale protože bylo hrozně sněhu a hráli jsme a cvičili na louce, sambo jí ji odepnul. Ale ta by nám při tomhle úprku stejně moc nepomohla, spíš by někde zůstala viset. Já doufám, že s věkem trochu zmoudří nebo to zvládneme ukočírovat výcvikem!
Zu Super, jen jsem trochu zklamaná, že ondatry se tak obyčejně páří ![]()
Zu to je fakt pěkný týden! Opět díky ![]()
Já bych se klidně s nějakýma mladýma zajíčkama zítra setkala.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.