Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 24. března 2020 13:03

dzizisketa krásný!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. března 2020 13:05

711990 mně to napadlo hned, ale naštěstí jsem věděla už předtím, že tam firma je mnohem starší konspirační teorie nepodporuju pro udržení vlastního duševního zdraví 

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 24. března 2020 13:19

cinkja jo díky, u nás je právě problém i s tou zpětnou vazbou. 

Dnes jsem už dítěti řekla, že to tam prostě pošleme i s chybama (dostala z toho málem psotník, ale snad jsme si vysvětlili proč to je potřeba udělat právě takto). Ať si paní učitelka hledá způsoby jak vysvětlit třeťákům ciselnou osu. Nicméně komentář vcera: jediný to zvládl Max to to bylo opravdu tak těžké? mi přijde fakt přes čáru. Tak jsem zvědavá, co přijde dnes. 

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 24. března 2020 13:21

Mohučanka :D ja sem teda hodne proti konspiracnim teoriim, tohle mi prislo vtipny:)

continuity teda ta vasr ucitelka je vostra

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 24. března 2020 13:33

711990 a to je, za běžných okolnosti, nejlepsi z těch několika učitelů, kteří učí moje děti. 

Mě ten komentář nechal chladnou, kromě dítěte jsem to nezvládla ani já. řekla bych neúplné zadání . Já je nechci skolit z komunikace, ale pokud posílá emaily, které si musím přečíst 2x, abych rozklicovaka alespoň to, jestli je zmiňovaná učebnice čeština nebo matika. No jsou tam rezervy. 

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 24. března 2020 13:44

Dneska na radiu rano hlasili den a cas a rekli: Jsme zase o jeden den blize konci pandemie :)

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 24. března 2020 15:03
Reakce na Sweet Potato:

​Jako že mezidruhové techtle?

​Spíš to vypadalo, že jí drozd ruší nápadníka.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 24. března 2020 20:36

Frantiska vymyslela, ze si dnes udelame halloweensky vecirek. Takze kostymy, tematicke pohosteni a misto dyni jsme vyrezali cervene kapie. Pak jsme zhasli a svitili jen svickama a povidali si strasidelne historky. Docela zabava, doporucuju proti trudnomyslnosti. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 24. března 2020 22:14
Reakce na bram:

Frantiska vymyslela, ze si dnes udelame halloweensky vecirek. Takze kostymy, tematicke pohosteni a misto dyni jsme vyrezali cervene kapie. Pak jsme zhasli a svitili jen svickama a povidali si strasidelne historky. Docela zabava, doporucuju proti trudnomyslnosti

​Úplně mimo téma, ale děkuju za ten výraz! Všude se píše o trudomyslnosti a mě to vytáčí, dokonce je tak popsaná i cimrmanovská písnička na youtube.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 24. března 2020 22:27

cinkja Děkuju. Já včera poprosila paní učitelku, jestli by ty úkoly nemohla číslovat, ať je to přehlednější a v poho. Nám to doma pomohla a myslím, že si to paní učitelka zpočátku sama neuvědomila, že je to trochu zmatené.

Ale stejně doufám, že do června do školy půjdou. Jde vidět, že jim chybí kamarádi.

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 24. března 2020 23:34

cinkja Veseláje boží! Její školení jsem taky absolvovala. Od začátku do konce jsme řvali smíchy. A jedna její hláška u nás doslova zlidověla a používá se průběžně. Na dotaz jak řešit, když žáci látku nechápou, je potřeba procvičovat a přitom podle ŠVP máme dávno učit něco jiného. "učím krtka, píšu žábu."

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 25. března 2020 00:12

Len tyjo, ja mam pocit, ze jsem nekde cetla, ze se pouziva oboji. Ale s tim N mi to zni lip :) 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 25. března 2020 00:14

A chtela bych rict, ze vsechno bezi v souladu s mysliveckym kalendarem, modriny se pripravuji ke kvetu, dnes jsem to kontrolovala. 

Online letfenixa
10878 příspěvků moje polička 25. března 2020 01:26

continuity pre mňa sú spätnou väzbou aj tvoje komenty, ja teda pevne verím, že moji žiaci rodičov neotravuju, predsa len mám 7. - 9. ročník a snažím sa dávať všetko zrozumiteľne a s dostatkom času na riešenie, komunikujem s nimi cez edupage, msg aj mail.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 25. března 2020 08:24

bram To je dost možný, ale nevím. Každopádně jsem ráda, že to někdo používá jako já.:)

Jo, k tomu mysliveckýmu kalendáři - četla jsem "modřiny se připravdují ke květu"

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 25. března 2020 09:01

Len

Offline Aranel
6610 příspěvků moje polička 25. března 2020 09:06

Len Já taky a říkám si - no jo, to je ten zvýšenej výskyt domácího násilí v karanténě

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 25. března 2020 11:16

Dadoo 

U nás zase zlidovělo "nemrhejte energií na nahánění dětí do školy, kdo příjde, toho učíme, kdo nepříjde, toho zapíšeme "

Na její "orbě" jsem byla na konci ledna osobně a byla jsem vyčerpaná smíchy. A už chystá další díl zahlčovače:

https://www.youtube.com/channel/UComy-KEKob23wHt1ydStGew

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 25. března 2020 11:32
Reakce na Dadoo:

cinkja Veseláje boží! Její školení jsem taky absolvovala. Od začátku do konce jsme řvali smíchy. A jedna její hláška u nás doslova zlidověla a používá se průběžně. Na dotaz jak řešit, když žáci látku nechápou, je potřeba procvičovat a přitom podle ŠVP máme dávno učit něco jiného. "učím krtka, píšu žábu."

Offline Korsičanka blogger
13488 příspěvků moje polička 25. března 2020 12:56

cinkja Dadoo Díky za tip na zábavu v důchodu