Gatita V klidu, ja mam na hlave stribrnou "kunu"
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Luna Tak přeju ať řasy vydrží a vlasy se ještě vylepší. Na stříbrnou nemáš věk, ale ty první narostou šedivé ve většině případů a ještě kudrnaté.![]()
Renusatko Diky! Vlasy jsou kratke, ale prekvapive hodne huste. Na "sedivou ovcu" me uz upozornoval doktor.
Tak uvidime, nakolik se trefi. A taky rikal, ze pry jestli jsem nekde cetla takovy ty kecy, ze se to nema barvit, tak to pry klidne muzu.![]()
Luna To si piš, že můžeš a...galakticky!![]()
Koukám, na kdy jsem objednaná ke kadeřníkovi a ejhle, mám termín 25.5., to jsem docela klikař :))
bram Tak ja si ji ted promptne napsala a jdu 25/5 v 8:15..!
Myslim, ze kadernictvi bude pro me, jako prvni zakaznici po korona-uzavirce naprosto bezpecne..! ![]()
bram aha, takže to ty!!! ![]()
Luna mamce po skončení chemo narostly hrozně husté a tmavé vlasy (předtím měla takové světlé chmýří)
Luna moja teta mala po chemoterapii krásne blond vlasy-kvalitou omnoho lepšie ako predtým a blond aj bez farbenia. Takže držím palce ![]()
Na Slovensku je otvorenie kaderníctiev vo hniezdach. No aspoň tie psie otvorili včera a podarilo sa mi rezervovať termín pre našu Lily. Už vyzerá ako mop ![]()
Mam taky termín do kadeřnictví, hned 25.5.
Snad se to neposune, po 5 měsících si to zasloužím :D
a natrefila jsem na droždí, tak zkusím upéct ty krásné housky.. I když - ještě nikdy jsem nepekla nic kynutého, to jsem na to zvědavá ![]()
JJe to vo hniezdach, je to vo hniezdach ![]()
Tulipe housky zvladnes! Na peceni me neuzije a dala jsem je na prvni dobrou. Navic z pochybneho kvasku vlastni vyroby. Takze jsem se vyrobou neceho, co se da koupit za tri koruny kus, intenzivne zabyvala tyden
. Delala jsem je dle receptu z blogu nejake kacky zvykacky, pricemz jsem tam ruzne zamenovala ingredience, ale stejne to klaplo, tak to zas takove mysterium nebude.
ja taky na 25. 5., ale to strasne daleko, s kratkym ucesem je toto peklo.
Taky mám a trpím. Už jsem přemejšlela, že to vezmu strojkem na hodně krátko (ale to je taky potřeba udělat pořádně, a na to zas nemám lidi).
Taky začínám pošilhávat po strojku, ale bojim... bojim...
Jinak včera mě potěšila dorazivší Švédská kuchařka. Ledva jsem nahlídla, a už mažu shánět kopr ![]()
Já si zavolala až včera odpoledne, tak mám až 29. 5.!
Aspoň že z nožířství dorazily ty nůžky (zatím na ofinu, ale 29. 5. je vo hniezdach pecka , bůhví co mě ještě napadne).
Mňa potešili Birkenstocky.

Dúfam, že nebudem moc pohoršovať domácou pedikúrou a nedokonalými chodidlami.
A vidím, že jdu s aktuální radostí, 26. 5. mám kadeřnici, jupí, jen o měsíc po plánovaném termínu, takže to krásně přežiju (dlouhé kudrnaté vlasy, kde se měsíc navíc ztratí) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.