Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 16. dubna 2020 22:40

moora jako sestro, nebudu ti lhát, je to docela možné . Ale co tím ta osoba sledovala?

To je, jak kdyby mne řekla, že mám krátký nohy. taky není v me moci s tím cokoliv udelat. 

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 09:20

Tak Betty Karja me teda (vzadu) barvila dcera, 11 let. A dobry. Vpredu jsem to zvladla sama. Bych se toho nebala, pokud nejde o balayage treba..

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 09:48

Pavlena Me jeden cas barvil sambo a rikal, ze pohoda, ze je to jak natirat plot, jen rychleji:-D. Ja jsem rada, ze ted nemusim barvit a ani nutne strihat, prave ta nutnost chodit nekam co dva mesice me hodne hnala nechat melir odrust, ale jako pul roku jsem vypadala fakt strasne, ale mohla jsem si za to sama, ze jsem to nenechala jen tak byt, ale tak ruzne jsme zkouseli s kadernici to udelat co nejmin napadny, az to bylo do oci bijici....bo hrozny. Tak doufam, ze par let mi to jeste nezesedivi!

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:18

Karja Hele, ja mela spokojene svou barvu od konce puberty az do sedin. Bych ji rada mela i dal, ale to by fakt neslo. Spolu s kvalitou vlasu bych byla lesana jak vysita. Ale mam sikovnou kadernici, klamu co to jde, zjistila jsem, ze lidi si mysli, ze je to furt moje barva. 

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:34

pecka hezky nakup

viktorka_od splavu jakoze v nich nejde ujit treba 5 km po meste? Jeste jsem je nekoupila, tak abych nemela jen pantofle na doma... chodim hodne pesky po Praze a v Gizeh jsem usla i neplanovanou mensi turu. Jestli to v nich nejde, tak do nich asi nejdu.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:38
Reakce na pecka:

Mňa potešili Birkenstocky.

​mám stejný, už se těším, až je vyvenčím. takže samozřejmě nákup chválím!

Offline Antje
příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:56

Lamicka před chvilkou jsem je vybalila, krásné jsou, ale vidím to zatím  tak na papuče na doma ( s ponožkama). Ta kůže je krásná, ale dost tuhá. Arizony a Gizeh se mi zdají pohodlnější, tak třeba je to jen nezvyk.

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 11:20

Mám termín ke kadeřnici  na 27.5.!!!!!teď ještě víc jak měsíc vydržet s tou slámou, co mám na hlavě!!!

Offline Korsičanka blogger
13488 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 11:29

Vilemina To bude asi koncem května fotopřehlídka účesů, ne?

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 11:46
Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 11:56
Reakce na moora:

​mám stejný, už se těším, až je vyvenčím. takže samozřejmě nákup chválím!

​To zas bude... na srazu všichni v kolektivkách a BB madridech

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 12:08

Pavlena No tak to je dobry, ze to nikdo nepozna. Ja svou myssi teda barvou nikdy nechytim, to bud budu blond a nebo tmava. Ale ted mam tu samodomo baylage a zrovna tenhle tyden mi to pochvalila segra, takze to uz musi byt skutecne dobry:-D. Ale strihat potrebuju jak das, komce mam ,jiz chciple!

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 12:16

Ďakujem všetkým. Včera som v nich poobede chodila doma bez ponožiek a zatiaľ ok. Uvidím pri dlhšom chodení. Ale radosť si nenechám pokaziť

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 12:18

Lamicka tjo to nevím, v žabkách typu gizeh kamkoliv jakkoliv, ty přece drží super na noze, ale tyhle plácavý pantofle si neumím na dlouhou chůzi představit, mě by bolely nohy a myslím je to i dost nezdravý. pokud jsi na to ale zvyklá... tak sám o sobě ten materiál by asi vadit neměl

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 13:45

pecka radost jsem ti kazit nechtela, to by me mrzelo. Jen mam s nohama trochu problemy, v lete mi obcas natecou, plus me ve spatne vybranych boliva klenba a v tenkych pata, tak si davam pozor. 

viktorka_od splavu Antje diky za "recenzi", asi do nich nepujdu. V tech pleskacich pantoflich me boli nohy, zkusim bud myari nebo klasiku arizony. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 13:50

Lamicka ja ted cekam na tyhle Yao balance, pleskací taky nemusím.. kdyztak budou na doma :) ja nosim ven jen Gizeh

Birkenstock

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 13:52

Tulipe Ty jsou taky pekne. Ja mam Gizeh cerne a ted bych chtela nejake konakove. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 15:17

Karja U někoho to šedivění rychle nejde, tak máš šanci. Já  nemám šedivej ani vlas (no kecám, jeden už jsem našla)a vlasy mám tmavé, ve světlých to může trvat i mnohem delší dobu, než je to vidět. Asi to mám po mamce, která ani v 70 nemá skoro žádné šedé a nebarví se.

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 15:45

Lamicka pecka klídek, jako se vším, každý má jinou nohu a Birkenstocky jinak sedí.. Já kupříkladu nemůžu mít nic jiného než Madrid a v těch jsem pochodila i kus Manhattanu, tam těch kiláků muselo být mnohem víc než 5, možná i několikanásobně.. Asi jako pleskají (nevím, neposlouchám je!), ale jediný mě nedřou na nártu.

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 16:18

Objednala jsem si modřence a v domění, že jsou v květináči hned po šesti, že je zasadím na zahradě. A ono to bylo 6 svazků řezaných Takže teď mi dělá radost tahle kytice