pecka proč by se měl někdo pohoršovat? :-) krásný lak a boty taky
Co Vám dnes udělalo radost.?.
pecka slusi ti.:-)
pecka jsou super![]()
pecka jsou moc hezky! pedikura taky dobra :)
zelene.oko Taky 25.5. na 9:30
Ale nevím tedy, budu-li první
?
bram ja 1.6., celkem uspech.
Korsičanka tak snad se stříhání, stejně jako ježdění na kole, nezapomíná!
(Pardon, blbý vtip.)
pecka Myslis ze nebudou drit? Ted jsem nekde cetla ze ta kuze je tuha, mam je objednane tak se bojim
Antje mám je od loňska, kůže tuhá je, ale nedřou. nechodím v nich teda kilometry, na to ani nejsou vhodný
zelene.oko Proč blbý?
Hlavně ať se nedotkne kadeřnic![]()
Mě se to teda nedotklo
. Ale mám trochu obavy ![]()
V životě jsem od stříhání neměla tak dlouhou pauzu. Před porodem večer jsem odložila nůžky, štětce a pět dní po porodu zase zlehka nastartovala. U obou dětí stejný scénář. A teď takový absťák...
EDITH4B To byl humor!
Jsem přesvědčená, že zapomenout nemůžeš, když svoji práci miluješ a stále se vzděláváš v oboru. Můžeš se jen zakonzervovat, když to zákaznicím nevadí:) Ale to určitě není tvůj případ![]()
Korsičanka neboj, humor jsem pochopila
Proto jsem tam taky dala hned dva smajlíky. A ano, práci miluju, vzdělávám se a snad jsem se ani nezakonzervovala
. Nebojím se, že bych to zapomněla, ale trochu se obávám, jak zvládnu ten masakr (do léta dvanáctihodinovky+soboty, v diáři mám velký přetlak) po tak dlouhé pauze.
zelene.oko Já to tak neprožívám-už jsem měla všechny délky, jen holohlavá ještě ne![]()
EDITH4B To je jiná
Obavy odůvodněné...Ale myslit musíš hlavně na sebe a rodinu. Někdo to pochopí a ty, jež ne, ať si jdou. Pokud bys někdy měla málo zákaznic, jsme tu my-parfumaniačky!
![]()
Korsičanka já mám za ty roky se zákazníky úžasný vztahy. Fakt jsou skvělí
. A právě proto, chce člověk všem udělat radost a po málem třech měsících útrap s přerostlými, šedivějícími vlasy, je objednat co nejdřív. A to je ta potíž... Každopádně ale moc děkuju za podporu
zelene.oko já včera na rodině vyzkoušela, že nezapomněla ![]()
Catherinne jo, taky budu trénovat na rodině
. Asi v sobotu. Těším se.
Catherinne Taky tě vedu v patrnosti
Mám sice dobrou kadeřnici v místě, ale je dost konzerva a ví to o sobě
Takže ji vždycky musím instruovat- často i v průběhu tvorby účesu
Ale někdy bych chtěla zažít stříhání a účes bez zrcadla:) Vím, mám roupy![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.