Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 19:31

Zu I já! Dnes je dobrý den, něco jsem se naučila

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 22:40

Garfie ja dnes v práci podminila oficiálni focení kadernikem, ti chlapi jsou teda už taky pěkně zarostlí. 

Jesteže jsem toho mého zcivilizovala.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 22:53

Udělala mi radost procházka s kamarádkou kolem přehrady. Hlavně i kvůli tomu, že jsme vůbec nikoho nepotkaly

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 23:02

Renusatko Krásna fotka, verím, že ste si to užili.

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 23:46

Renusatko my jsme šli stejnou trasou na velikonoční pondělí (chodíme každý rok) a taky jsme od sokoláku dál nikoho nepotkali. Až pak pár lidí na lávce pod hradem Veveří. Obvykle to bývá o Velikonocích jako na Václaváku, tak jsme byli zvědaví, jestli potkáme ty davy, jak vyhrožovali a byli jsme překvapení, že v podstatě ani noha...

Offline Korsičanka blogger
13488 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 08:46

Renusatko Máme podobnou od našeho oblíbeného corona-rybníku z března. Teď už to tam všechno odkvétá.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 10:15

EDITH4B My jsme měly s kamádkou plán, že nás její manžel přiveze k lávce pod hradem Veveří a my půjdeme zpět do Bystrce. Jenže jsme přešly lávku a cesta do konce prázdnin zavřená. Po silnici se nám zpět nechtělo, takže jsme šly opačně do Veverské Bítýšky a zpátky, nějakých 10km a potom nás tam zase můj manžel vyzvedl.Trochu jsme tím pádem zaměstnaly všechny okolo, ale ta cesta kolem toho konce přehrady je úžasná. Taková lesní pěšinka po skalách.

Korsičanka milacka Já jsem právě včera obdivovala tu zelenou, jak to všechno rychle dostane tu krásnou barvu. 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 11:22

Renusatko ty barvy jara jsou prostě nádherný 

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 12:18

Renusatko vzadu to dobře znám. Máme chatu na Mečkově, tak jsme to tam už jako děti pěkně prolezli K junacke louce jsme vždycky přeplavali nebo na kanoi a pak pátračka, super to bývalo. A tos mě překvapila s tou zavřenou cestou! To jsem netušila. O Velikonocích tomu nic nenasvědčovalo.

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 12:21

Renusatko jo moment, ty píšeš o uzavřené silnici kolem přehrady, že jo? To vím. Já myslela, že uzavřeli stezku na pravém břehu. Jsem truhla

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 12:30
Reakce na Renusatko:

Udělala mi radost procházka s kamarádkou kolem přehrady. Hlavně i kvůli tomu, že jsme vůbec nikoho nepotkaly

​Krásné! To je pohled směrem na Veverskou Bitýšku?

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 13:02

Renusatko  Zavřená cesta od Veveří zpátky přes Osadu Sokolák? Ježišmarja, proč? něco se tam opravuje? A odkud až kam?  A díky za varování, právě jsem při pohledu na úžasnou fotku dostala chuť se na přehradu vypravit a najít si odlehlý místečko a zkusit tam vlízt, a teď to vypadá, že se k odlehlýmu místečku nedostanu

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 13:03

EDITH4B Uzavřeli cestu, cyklostezku od lávky k hrázi. Nevím teda kam až přesně, ale od lávky se tam nesmí, asi to nějak rozšiřují a má to být celé prázdniny. Silnici naopak uzavřeli až od lávky dál směrem k hradu. 

Dalia Ano, je to až za hradem a na tom zadním okraji už je vidět Bítýška.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 13:20

Isca Asi to bude jen ten poslední úsek, jen se s tím začalo až 21.4 a má to trvat do konce srpna, podle cedule, která tam byla. Našla jsem k tomu jen tohle

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 13:31

Renusatko A do..takže zase další krásná uzká stezka v okolí Brna jde do kopru. 

Tohle mě zároveń rozesmálo i rozplakalo :"Jak cyklostezka, tak i rekonstrukce Zouvalky by měly ještě zatraktivnit přehradu a její okolí pro Brňany i turisty všeobecně.

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 13:49

Dneska jsem konečně vyrazila do práce na kolea kupodivu ani čas nebyl po zimní pauze špatný.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 13:52

Bylo to tam krásné, nejhezčí úsek kolem přehrady. Měli to zajistit zábradlím, pokud měli strach o lidi, ale myslím, že každý kdo se tam vydal, tak to znal. Taky si myslím, že není potřeba, aby cyklisti byli úplně všude a nebo se případně mohla vést cyklostezka pro rodiny úplně jinudy. Myslím, že je v plánu nějaká po druhé straně. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 13:56

Renusatko No asi tak. Něco vybudovat z Rokle na Veveří kdyžtak, abyse nemuselo po silnici, tam  byl teď v rámci chůze okolo přehrady jedinej takovej fakt no-go úsek, to bych tleskala.  

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 15:27

Renusatko no tak to mě štve. Ten úsek po skalách byl fakt nejhezčí .

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 16:54

Konečně dorazil švédskej balík se solí a jinými požitky (patrně moje žádost vzbudila podezření, že v Čechách vypukl hladomor). Tak je svět zase aspoň částečně v pořádku