Korsičanka tak to neporadim.Ja bydlim v Nemecku a dnes jsem to otevrela a nemcina.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Zarinya Asi že máš německou koncovku v přihlašovacím mailu + adresu, no:(
Korsičanka ja tam chodim pres nemeckej google.
Zarinya Aha, jasně, vyhledávač![]()
Němčina jde asi nastavit jen při dopravě do Německa (vpravo nahoře, když si rozklikneš shipping to:...) je tam na výběr u Germany - German a English.
Konečne som ostrihaná
ako žiadna rapídna zmena, ale už to vlasy potrebovali.
Kam to Karja psala, že všechno je tady infekční, takze máme psat jenom o tom, jak jsme nečekaně zbohatli ![]()
Dostala jsem dnes z bývalé práce po měsíci odměny, s kterými jsem vůbec nepočítala. Takový pocit, jak když clovek najde v kapse zapomenutou tisícovku. ![]()
continuity :-D Diky, ja cekam treba nejaky dane nebo tak neco, kdy to chodi? To je ma jedija sance:-D
continuity škoda, žes to nenapsala včera večer, ráno mi přišla výplata a standard :))
luciole Díky, takže pro mě bohužel![]()
Karja Měsíc po odevzdání.
Aranel Tak to mam letos asi smulu!
Našla jsem v trávě pětilístek!! Nevíte někdo, co to znamená? Ke čtyřlístkům je hafo článků, ale na pětilístky nikdo nemyslel :)
bram Čtyřlístek je štěstí a pětilístek jsou peníze.
Kan no prosim!! Tak to si koupím po cestě na chalupu někde na benzínce los :))
bram To asi znamená, že Černobyl stále není bezpečný....![]()
A mně udělal radost včerejší večírek, měli jsme včera se známýma odlétat do L.A. na plánovaný malý okruh jižní Kalifornií, takže jsme místo toho pili na žal a pojídali domácí hamburgery....a představovali si, jak pijeme kalifornské víno v plážovém domku, který jsme měli zabookovaný na první večer...a i když to byla vlastně téměř tryzna, dost jme se nasmáli!!
Karja A to jsi nevěděla dopředu? Ale ty asi nepodáváš přiznání a dělá to za tebe zaměstnavatel, co.
já věděla, že mám přeplatek 1 607 Kč a za měsíc to bylo u mě. ![]()
Aranel Posledni dva roky jsem to priznani jen podepsala, ani se na nej nepodivala. A proto me loni dost potesil preplatek 16 tisic:-D.
Aranel Jo a podavala jsem ho jednoi, delala jsem to x hodin a stejne to mela blbe a na financaku to se mnou vyplnili cele znova:-D.
continuity Tak to je super, to vždycky potěší :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.