Garfie To je smůla, s tím výletem :-(. Já včera v Praze před hospodou potkala člověka, se kterým jsem se seznámila před 28 lety v Kalifornii :-). Nepoznali jsme se, začali jsme se bavit jako cizí lidi a asi po pěti minutách nám to docvaklo :-).
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja Taky to nedělám sama, dělá to kamarádka, nevěřím žádnejm zázračnejm odkazům "daňové přiznání za 5 minut on-line" ![]()
Šestnáct tisíc už ujde, taky se mi to jednou stalo. Ale loni to třeba bylo tuším 42 korun ![]()
Aranel Jj, to uz je pekne prekvapeni, jak jsem to vyplnovala sama, tak to byla tusim petistovka:-D. Ale ja to skutecne tvorila a shanela vsechny doklady hodiny!!!
999 No smůla to je, navíc to byla náhrada za zrušený Taiwan v březnu :-( a k tomu padla i dámská jízda v Arménii, fakt mám co zapíjet! To s tím člověkem je teda dobrá náhoda!
takový mám nejraději, svět je malej, fakt!!
Karja já mám letos taky pár drobných. Já všechny odecitatelne položky, děti, dary, uroky necpala do dani chlapovi, mám tam dost složitosti i bez toho. Ale zas nemám preplatky.
Garfie to je fakt mrzí, ale bude líp! Od 18. začína CSA znovu letat.
Našla jsem v trávě pětilístek!! Nevíte někdo, co to znamená? Ke čtyřlístkům je hafo článků, ale na pětilístky nikdo nemyslel :)
U nas se rika peti-deti. Tak podle vlastniho nastaveni bud bacha, nebo se tes! ![]()
Myrtila hahaha, tak to jsem v klidu :)) Leda by si manžel pořídil nějakého levobočka.
Garfie nojo, to je pech, tolik peknych akci! Letos to bude s cestovanim na levacku, ale v dalsich letech to zas dozenete :)
Garfie Přijeď do Prahy, až otevřou hospody :-). Je to malá náplast za cizinu, ale party si uděláme hezkou :-).
Garfie Tyjoo, to je skoda, to to budes muset nahustit na dalsi rok ![]()
Mne se zrusila jen jedna cesta a taky me to pekne stve, je to zrovna moje srdcovka.
Máme obsazené dvě ptačí budky ze tří ![]()
999
Super nápad, už se těším!! Jinak jsem si zrovna říkala, že asi vyjedeme do Prahy příští víkend i s dětmi, mladší v centru ještě nikdy nebyl, tak na procházku a do Zoo...:-)
Garfie Slůňátko! Tapířátko!! ![]()
barbucha Vidíš, v pondělí nám otevřou galerie i zahrádky, můžeme vyrazit na Starý mistry
.
Tak šup, plánovat do Výstav!
barbucha Ještě kouknu na předpověď počasí, ať na tý zahrádce nezmrzneme
.
To je fakt, zrovna jsem to tady chtěla zmínit. Až bude slušný počasí, samozřejmě!
barbucha Počkáme, až přejdou ledový muži a vyrazíme
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.